lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kyllä nyt kelpaa taas sukeltaa! Mitäs sitten keksitään?

Kävin viime viikolla tekemässä rästissä olleen lihaskuntotestin ja sain näinollen savusukelluskelpoisuuteni takaisin loppuvuodeksi. Puolittain häpeän suoritustani sillä tein tarkoituksella vain ne minimit joilla testi meni läpi. Ei niin että päivän kunto olisi kovin paljon parempaan suoritukseen riittänytkään, mutta silti.. Syksyllä sitten onkin edessä taas polkupyöräergo ja pelkäämpä pahoin että siihen ura tyssää jälleen. En nimittäin ole tehnyt yhtään mitään aerobista treeniä yli puoleentoista vuoteen, enkä varsinaisesti ajatellut aloittaakaan. Nooh, kai sentään fillari tulee kaivettua esille ja jos kelit sallii niin ehkä sitä jokusen kerran kesän aikana voisi ulkoiluttaakin. Jos vain avain löytyisi :D

Nyt olen siis ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tilanteessa jossa ei ole mitään selkeää treenitavoitetta. Ennen on ollut kisoja ja pääsykokeita, sekä viimeaikoina kuntoutumista ja tuota viimeisintä testiä. En osaa treenata treenaamisen ilosta, vaikka kyllä siitä aina hyvän fiiliksen saakin. Jos minulla ei ole tavoitetta saattaa treeni kuitenkin jäädä sellaiseksi puolivillaiseksi läpsyttelyksi josta ei pidemmän päälle jää käteen kuin ketutus. Olkapään kuntoutus toki vieläkin on kesken, tai ainakin siinä on kipuja edelleen vaikka leikkauksesta on jo puoli vuotta aikaa. Minullahan oli vakaa aikomus osallistua vielä joskus voimanostokisoihin, mutta koska voimatasot on leikkauksen ja treenitauon myötä edelleen niin surkeat en oikein uskalla siitä edes haaveilla. Lisäksi olkapää nyt vielä vaivaa niin paljon että ei varmasti ole mitään maksimivoimaa tässä vaiheessa vielä hakemaan. Mitä sitten kisaamiseen fitness lajeissa tulee, niin tällä hetkellä ainakaan ei kiinnosta pätkääkään. Lavalla keikistely ei koskaan ole ollut mitenkään luontevaa ja mukavaa minulle, joten miksi tehdä sellaista mistä ei tykkää. Toivottavasti kuitenkin keksin jonkun tavoitteen itselleni, jotta jaksan taas treenata sata lasissa. Suunnitelmissa on tällä hetkellä mennä kesän yli bodailutyyppisellä treenillä ja katsoa sitten syssymmällä mikä on tilanne voimatreeniä ajatellen.

Koulun suhteen alkaa takki olla aika tyhjä vaikka kevät onkin ollut tosi helppo ja kursseja vain vähän. Jotenkin vaan nyt kaipaisi tilannetta jossa ei olisi jatkuvasti tehtäviä rästissä odottamassa.. eipä siihen tilanteeseen vaan taida päästä ennenkuin opinnäytetyö on saatu kirjoihin ja kansiin, eikä se ole ihan heti tapahtumassa. Noh, keväällä on vielä pari tiukkaa kurssia tehohoitoa ja päivystystä, toukokuussa sitten harkkaan. Tarkoitus oli jatkaa heti kesäkuussa toisella harjoittelulla, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä että lomaa on pakko saada tai syksylle ei jää virtaa lainkaan. Olen kuitenkin muuttanut mieleni asian suhteen jo noi 42 kertaa, joten eiköhän sitä vasta kesäkuussa sitten näe olenko Tallinnassa tehoharkassa vai kotinurkilla nautiskelemassa lomasta.


2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Wannabe Toppis teki paluun. Kelaa!

ps. sulla on käsittämätön "en ole ropotti"- toiminto päällä :D

Ivana kirjoitti...

Jeeee!! Toppiiiis :D

En oo tarkotuksella mitää ropootteja laittanu. Täytyy tutkailla asiaa, kiitti!