tiistai 17. kesäkuuta 2008

Alkusanat..

Päätin siirtyä bloginpitämisessä uudelle "neutraalille" maaperälle. Tähänastinen blogini löytyy osoitteesta: http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/blog.php?u=31817 jossa varmaan teen vielä jatkossa ainakin kesän kisadiettiin liittyviä blogipäivytyksiä.

Eli kerrotoaanpa hieman minusta. Olen kesällä 30v täyttävä 8 vuotiaan tyttösen äiti. Työkseni koodaan weppisovelluksia ja vapaa-aikani käytän rautaa kolistellen tarkoituksena olla joskus iso ja vaffa (no iso nyt ainakin, paikat ei tahdo kestää voimailua). Tällähetkellä on takana 5vk diettiä jonka päätteeksi on tarkoitus osallistua syksyn Body Fitness noviisi kisoihin, 3.10.2008 Lahden Fitness Expossa. Ensimmäiset kisat siis tulossa ja ensimmäinen kisoihin valmistava dietti menossa.

Dietti on alkanut vähän takkuillen, edellisen puntaroinnin perusteella painoa on tippunut vasta vajaa 4kg (joista pääosa 2 ensimmäisen viikon aikana) eikä läskiäkään näytä kovin palaneen. Nyt tein päätöksin pysyä poissa puntarilta muutaman päivän jotta saan ainakin tuon painosta stressaamisen eliminoitua. Dietti kun etenee juuri niinkuin etenee, enkä oikein enempää osaa tehdä.

Aloituskuvia: (~66kg rasva%: 19,9)
Dietti so far (12.5
-15.6)
Ensimmäiset 5vk mentiin ~1500kcal, aerobista 4/vk ja punttia 5/vk. Mahtui tuohon jaksoon jo yksi "tankkauspäiväkin" jonka suoritin tallinnassa ystäväni Sinin polttareita juhlien.
Mitään "erikoistekniikoita" ei tässävaiheessa ole käytetty. Aerobiset on pääasiassa olleet intervalliharjoituksia aamusella tyhjällä vatsalla, joskin joitain pidempiä köpöttelyjä ja puhdasta naatiskelua mahtuu joukkoon myös. Polvi (nivelrikko) vaan ei oikein noista pidemmistä lenkeistä tykkää hyvää, vaan kipeytyy ja turpoaa joten täytyy vähän senkin ehdoilla mennä jotta kestäisi edes jossain kuosissa syksyyn asti.

Painoa siis tippui vajaa 4kg.

Jatkot (16.6-> )
Tälläviikolla lisätään aerobisten treenien määrä 6/vk, puntti määrä edelleen sama. (Eikä muutu ennen kun vaihdan ohjelman 3 jakoiseen jolloin tulee sitten 6/vk. Kaloreita on nostettu ja ne on keskimäärin 1700kcal/vrk. Katsotaan nyt mitä tapahtuu, toivottavasti alkaisi rasvakin palaa..

Täytynee kysellä ihmisiltä rasvanpolttajista.. että onko sellaisista viherpiiperokaupan tuotteista oikeasti mitään hyötyä, vai pääsenkä samaan lopputulokseen popsimalla kofeiinitabletteja. Toisaalta nyt kun dietti tuntuu tökkivän niin olen kyllä valmis vähän maksamaan vaikka vain placebo vaikutuksesta... no kassellaan.

Treenit:
Treenijako mulla on tällähetkellä 5 jakoinen.
1. Selkä, hauis
2. Rinta, ojentaja
3. Jalat
4. Pohkeet, olkapäät
5. Kädet

viikkoon mahtuu yleensä 1-2 lepopäivää, vähän fiiliksen mukaan.

Lopuksi...

Semmoista siis tähän alkuun. Dietillä olo vituttaa tällähetkellä aikalailla. Ei siksi että olisi niin rankkaa, vaan siksi että se ei etene niinkuin tahtoisin. Vituttaa kituutella tällaisella kun lopputulos ei välttämättä ole mistään kotoisin. Iho on ihan kamalassa kunnossa, naapa täynnä näppyjä. Asiakkaatkin katsoo varmasti pahalla. Onneksi saan pääasiassa istuskella täällä oman koneen takana jemmassa. Mutta hei, tästä ei voi olla suunta kuin ylöspäin!

Ei kommentteja: