maanantai 18. lokakuuta 2010

Uusi alku

Jahas.

Edellis yrittämällä blogin kirjoitus ei ottanut näemmä tuulta alleen. Jatkoin toki blogitusta Pakkotoisto.com:issa koko syksyn 2008 dietin ajan, ja vieläkin teen sinne satunnaisia merkintöjä.

Yritän nyt kuitenkin uudelleenlämmittää tätä blogia. Blogi tulee varmasti pääsääntöisesti koskemaan salitreeniä ja fitness-lajeja. Ja fiiliksistä joita tämä harrastus itsessäni herättää. Mutta eipä sitä tiedä kuinka henkilökohtaiseksi "päiväkirjaksi" tämä blogi muodostuu.

Nyt siis vain lyhyesti lähtötilanne. Kirjoittelen tarkemmin aiheesta kunhan löydän inspiraation.
Eli edellisten kisojen (syksy 2008) jälkeen minulla oli noin vuosi taukoa kunnon treeneistä. Loppuvuodesta 2009 treeni into alkoi taas löytyä, ja kesästä 2010 olen treenannut taas tavoitteellisesti valmennuksessa tähtäimenä syksyn 2011 kisat.

Tällähetkellä meneillään oleva massa kausi sanelee pitkälti ensi vuoden sävelet. Mikäli en ole tyytyväinen kehitykseen, eikä lihasta tunnu olevan tarpeeksi, unohdan kisat suosiolla. Nousen lavalle vasta kun on mahdollisuus tuoda lavalle selvästi parempi paketti kuin tulokas kisoissa. Vielä kunto ei anna aihetta kisapäätökseen, mutta katsotaan kevään korvilla uudelleen mikä on tilanne.

Tässä kaikki tälläerää. Kirjoitan tarkemmin treenikuvioista, niin tulevista kuin menneistäkin. Myöhemmin.

Ei kommentteja: