perjantai 22. lokakuuta 2010

Väsynyttä viikonlopunalkua!

Viime yön unot oli kamalan huonot ja katkonaiset. Pyörin ja hikoilin, hikoilin ja pyörin. Näin painajaisia työjutuista ja heräilin vähän väliä, milloin vessaan, milloin kissan mouruamiseen ja kävipä joku ystävällinen soittamassa ovikelloa klo:04!! En mennyt avaamaan, olin niin tokkurassa... Varmaan joku baarireissuilija ollut vailla yösijaa. Mutta onkohan viisasta soitella työssäkäyvän lapsiperheen summeria aamu neljältä? :)

No, väsymys on siis melkoinen. Tänään en mene salille, onneksi kävin eilen. Olen nyt 2 treenissä tehnyt kevyempien sarjojen lisäksi 1 kovan sarjan. Tuntuu kyllä mukavammalta kun näin treenistä jää fiilis että tuli oikeasti jotain tehtyäkin. No kohtahan ne muutkin sarjat kovenee kun painoja nostan kuitenkin kokoajan.

Tänään onkin sitten ohjelmassa ihan jotain muuta kuin urheilua. Meillä on taas pitkästä aikaa illalla bänditreenit (http://www.myspace.com/armiakrajova) ja senjälkeen toivottavasti chillausta hyvien tyyppien seurassa. Odotan innolla! (Tosin huomisetkin salitreenit saattaa jäädä, koskapa ilta varmaankin venyy pitkälle aamuun... Mutta en minä siitä murehdi.)

Kunto kuvia pitäisi ottaa. Kun tuossa ensimmäisessä postissa on kuvat melkein 3v takaa. Ja tällähetkellä paino on käytännössä sama. Pitäisi siis napsaista samanlaiset räpsyt ja katsoa onko mitään tapahtunut. Aikalailla samalta tosin taidan näyttää. Kisojen jälkeenhän tuli käytännössä vuoden totaalitauko treenistä ja siitä sitten taas lähdettiin tahkomaan niitä lihoja takaisin. Mutta joo. Kuvia kunhan kerkeää.

Nyt töitä ettei muutu painajaiseksi tämä hereilläkin oleminen.

-E

Ei kommentteja: