lauantai 23. lokakuuta 2010

Bänditreenejä ja elämää

Minä en ole mikään elämäntapa Fitness-urheilija.

Pääsääntöisesti syön puhtaasti näin offillakin. En tupakoi, ja muitakin nautintoaineita käytän harvoin.
Treenaan 4-6x viikossa punttia ja käyn Capoeirassa säännöllisen epäsäännöllisesti kerran viikossa. Käyn nukkumaan klo 21-22 aikaan ja nukun vähintään 8 h yöunet. Arki on siis aika rauhallista ja vapaa aika menee pitkälti salilla.

Mutta! Eilen oli pitkästä aikaa bänditreenit. Me soitetaan todella harvoin koska bändistä 3/5 asuu muualla kuin täällä Lappeenrannassa. Ei siis ole kovin usein se kun saadaan porukka edes jotakuinkin samaan tilaan. Nyt kuitenkin oli laulajaa lukuunottamatta kaikki paikalla ja soitettiinkin yhteensä n. 6 tuntia putkeen. Treenailtiin pääasiassa uusia biisejä joista saatiinkin 3 nauhalle jotta päästään niitä kuuntelemaan ja kehittelemän jokainen suunnillamme... Illan aikana tietysti meni lonkero poikineen ja kotona olin joskus 1 jälkeen, joten olo on vähän väsähtänyt.. (Ehkä 6h soitto/huuto sessiolla on myös tässä osansa). Mutta hauskaa oli!

Salille kuitenkin meinasin mennä kohta. Mutta tuntuu siltä että salille menon syy tänään on näyttää itselleen että sinne kykenee illanvieton jälkeenkin. En usko että tänään mitään pystypunenrrus enkkoja tulee tehtyä kuitenkaan.. (onneksi on olkapää ojentaja treeni, se on aina niin kivaa)


-E

Ei kommentteja: