maanantai 1. marraskuuta 2010

Kevyt viikko?

Enhän minä koskaan osaa pitää sellaisia. Mutta tälläkertaa luonto hoiti tehtävän ja pukkasi päälle sellaisen flunssan että salille ei ole maanantain jälkeen ollut mitään asiaa.

Pari päivää vietin kotona lepäillen ja perjantaina olinkin jo taas töissä. Treeneissä en käynyt koko viikkona, enkä viikonloppunakaan. Tänäänkin on vielä treenitön päivä aikatauluhaasteista johtuen, mutta huomisesta eteenpäin painetaan täyttä hanaa taas!

Viikonloppu oli taas rankka... Perjantaina ja lauantaina olin portugalin alkeiskurssilla, ja lauantai iltana lähdin ystävien kanssa baariin. Vaikka oikein mukavaa oli, niin täytyy taas kerran todeta että alkoholi on kyllä sellainen päihde jota ilman voisin oikein hyvin olla. Seuraava päivä kun on aina totaalisen pilalla baari illan jälkeen. Päänsärky oli kamala ja olo muutenkin tosi hutera. Järkevästä syömisestä on ihan turha edes haaveilla, koska suuhun uskaltaa pistää vaan rasvaista ja suolaista hiilaria.. Nyt jo kauhistuttaa ensi vkloppu, kun olisi tarkoitus mennä ystävän luokse syömään ja katselemaan kisavideoita. Mietin kuinka voisin kohteliaasti kieltäytyä alkoholin nauttimesesta tuossa yhteydessä. Haluaisin kyllä oikeasti jo kohta dietille. Silloin ei tarvitse keksiä tekosyitä ollakseen juomatta. No ehkäpä nytkin voisin vedota siihen että haluan treenata tehokkaasti vkloppunakin eikä se onnistu krapulassa.

Nyt töiden jatkoa. Palailen blogituksen pariin kunhan treenit alkaa taas luistaa.

Ei kommentteja: