keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Vali vali, taasko se alkaa?!

Vielä joskus keväällä kun joku kysyi minulta salilla tai muualla kuinka treeni sujui. Vastauksena oli aina valitusta milloin mistäkin asiasta, kipeä olkapää, kipeä jalka, heikko happi.. voimaton olo.. ei suju.. tänään ei kyllä kulje ollenkaan.

En edes ollut ajatellut asiaa ennen tätä päivää. Mutta koko kesän ja syksyn olen ollut tosi tyytyväinen treeneihin. Toki välillä on huonompia päiviä, mutta pääasiallisesti olisin voinut vastata kaikille kyselijöille että Hyvin Sujuu!! Paitsi tänään. Tän päiväsessä treenissä palasi elävästi mieleen nuo edeltäneet ajat. Treeni oli tosi takkuista ja tekemisen fiilis poissa. En saanut itsestäni oikein mitään irti, enkä usko että huomenna on edes kintut kipeänä vaikka sarjat loppupeleissä olikin aikalailla samaa kuin ennenkin. Tuntui myös ettei selkä ollut vieläkään palautunut sunnuntain mavesta. Nyt voisi olla tarpeen pitää suosiolla se kevyt viikko jospa löytyisi sitten puhtia vetää loput voimajakson viikot kunnialla.


Tässä kuitenkin vielä tämän päivän treenit:
Tänään heitin hyvästit hackille ja tein tilalla etukyykkyä. Tänään vielä ihan kokeilulinjalla, koska en ole sitä oikeastaan koskaan tehnyt. Enkä normi kyykkyäkään yli puoleen vuoteen. Ajattelin että etukyykyssä en ainakaan saa fasettilukkoja selkään, kuten kyykyssä isompien romujen kanssa. Painot olis siis vielä ihan naurettavat, mutta hyydyin silti ;)


Etukyykky: 1x8x40kg, 1x8x50kg, 1x4x60kg!!!
prässi (vaaka): 1x8x148, 1x8x151/1x8x160kg
sjmv käsipainoilla: 2x8x37,5kg, 1x8x42,5kg tuntui vain maven väsyttämässä selässä
pohkeet vaakaprässis: 1x8x169, 2x8x178kg tässä oli lyhyet, alle 60sec palautkset

Capoeiraan en siis tänään(kään) ehtinyt, koskapa töissä meni lähet 17.30 asti ja vielä kotona piti hoitaa joitakin työjuttuja. Salillekin ehdin vasta 19.30, joten siinä saattaa olla yksi syy huonoon draiviin. Lisäksi olin syönyt tosi paljon juuri ennen treenaamaan lähtöä. Ja vatsa oli ihan killillään vielä kotiinkin tullessa. Ei ihme jos kyykääminen vähän puhalluttaa.

Nyt vain nestemäinen iltapala ja unten maille. Huomenna uudet kujeet!

Ei kommentteja: