keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Paluu raudan pariin, tissit & haba

Viikon tauon jälkeen palasin salille, vaikka flunssa ei vielä ihan olekaan hellittänyt. Räkätauti muuttui "palaksi kurkussa" ja yskäksi, mutta olo ei muuten ole kipeä joten uskaltauduin jo jumpalle. Ja voi että se oli taas kivaa, eikä pois olisi malttanut lähteä millään!! Treenasin rintaa, habaa ja vatsoja lyhyillä sarjoilla.

Mullahan on meneillään voimajakso, mutta työsarjat on vielä aika kevyitä. Ohjelmaan merkattujen sarjojen lisäksi teen aina yhden lyhykäisen sarjan isommilla painoilla. Eilen tuli:

Penkkipunnerrus: 2x5x45kg, 1x4x52,5kg
Vinopenkki käsip: 2x8x17,5kg, 1x4x22,5kg, 1x4x25kg
Hauis tangolla: 2x8xmutka+15kg, 1x3xmutka+22,5kg
Hauis keskitetty: 2x8x10kg, 1x4x15kg (nämä oli avustettuja vasemmalle kädelle joka on huomattavasti oikeaa heikompi)
vatsat koneessa: 3x10xjotain

Kokeilussa oli treenibuusterina Mass Pump. Alun beta-alaniini kutinaa lukuunottamatta en huomannut kamalasti eroa. Aiemmin tällä voimajaksolla kokeilussa ollut Rooster Booster tuntui antavan ainakin paremman pumpin. Mutta jatketaanpa kokeiluja.

Nyt täytyy kyllä lisätä reippaasti painoja loppuihin liikkeisiin, koska voimatreeniä olisi jäljellä enää pari viikkoa enkä ole vielä lähelläkään toistomaksemejani noissa perus työsarjoissa. Tai sitten täytyy jatkaa voimajaksoa vähän pidempää, kunnes tulee seinä vastaan.

Nyt töiden kimppuun. Ja iltapäivällä jalkatreenin pelottavaan maailmaan. (Capoeira saa tänäänkin jäädä. Koska olo on vielä senverran flunssainen ettei mitään raskasta hikijuNppaa uskalla kyllä tehdä.)

Ei kommentteja: