torstai 25. marraskuuta 2010

Aim in lööööv with carbs!!

Eilinen päätös hiilareiden palauttamisesta ruokavalioon pullahtamisenkin uhalla oli kyllä nappi päätös!
Kyllä tänään treeni luisti! Hyvä pumppi tuli vaikka sarjat oli suht lyhkäisiä ja tuntui että ihan hyvin sai itsestään irti. Peilistäkin näkyi taas paljon pulleampi olemus josta tykkään enemmän, näyttää että ois lihasta vaikka ei ookkaan kun läskiä. Jee jee!

Sarjaenkkoja ropisi taas penkkipunnerruksessa. Kiva on kyllä nähdä mihin tämän voimajakson puitteissa päästään, mutta aika taitaa loppua kesken kun jäljellä on ehkä 2-3 viikkoa enää. Salilla podin huonoa omaa tuntoa siitä että sain nautintoa penkatessani enemmän kuin abt. 15v poika viereisessä penkissä. Poika kuitenkin oli varmasti n. 30kg minua kevyempi, eikä varmaan juuri ennen ollut salilla käynyt. :D

No mutta tänään siis:

Penkki: 2x5x52,5kg ja 1x4x57,5kg
Vinopenkki: 2x8x22,5kg, smithissä: 1x6x tanko + 20kg (kun en saanut 25kg hantteleita yläs enkä kehdannut pyytää apua...)
Hauis mutkatanko: 2x6x+20kg, 1x3x22,5kg
Hauis keskitetty: 1x5x15kg (liikaa) 2x8x12,5kg
Vatsat koneessa: 1x11x32kg, 2x6x33,1kg...

Treenin jälkeen kävelin läpi tuulen ja tuiskun hierojalle. Ai että minä VI-HAAN talvea!! Matkaa oli käveltävänä ehkä 1km ja silläkin matkalla piti käydä kauppakeskuksessa moikkaamassa frendiä ja lämmittelemässä. Hierojalta kotiinkin on vain muutama kortteli, mutta tuntui että silläkin matkalla sain jo jäkitettyä kylmissäni niskat ihan yhtä jumiin kuin oli alunperinkin. Ja lähes kaikki talvivaatteet on jo käytössä, miten ihmeessä selviän sitten kun on -30 astetta!?!

Ilta onkin mennyt kynsitaiteillessa. Koitan saada kynnet siistiksi pikkujouluihin. Punaista ja hopeaa. Eipä näistä kitaristin nysäkynsistä kyllä mitään nättejä saa, mutta onpahan ainakin väriä. Kuivuisivat vielä niin pääsisi nukkumaan.

Huomenna Portugalinkurssia ja Capoeiraa. Ja lauantai aamuna nokka kohti Helsinkiä. Blogipäivitystä tulee sitten joskus. Tchau!

Ei kommentteja: