torstai 4. marraskuuta 2010

Hyvät jalkatreenit! .. ja huonot olkatreenit

Eilen kävin heti töiden jälkeen junppamassa kintut. Boosterina oli taas se Mass Pump, ja sainkin etureisiin ihan hyvää pumppuakin aikaiseksi. Tosin sarjat oli minusta aika pitkiä (8) vaikka voimatreeniä pitäskin olla.

Koitin vähitellen hilata jo painojakin vähän lähemmäs sitä toistomaksimiani, koska voimajakso loppuu kesken ennen kuin pääsen treenaamaan oikeasti kovaa. Taidan kyllä pidentää tätä jaksoa ainakin parilla viikolla niin että saavutan tosiaan ne omat rajani.

Treeni oli:

hack: 1x8x60kg, 1x8x70kg, 1x8x80kg
vaakaprässi: 1x8x124kg, 1x8x133kg, 1x8x152kg
sjmv käsip: 1x8x30, 1x8x35, 1x6x42,5kg
pohkeet (vaaka prässi): 1x8x151kg, 1x8x160kg, 1x8x169kg T

Hackissä en uskaltanut tehdä enää kovaa sarjaa päälle, koska polviin koskee tämä liike aikalailla. Pitäisi oletettavasti jättää koko hack pois. En muutenkaan pidä siitä liikkeenä yhtään. Laiskuudessani tein prässin painopakkalaitteessa, ihan ok ja muutama levy on vielä lisää painoakin. Mutta paremmin ko laite toimii kyllä pohkeiden treenaamiseen. Mulla ei selkä kestä raskaita painoja ruodon päällä, joten pohkeet seisten on ollut vähän ongelma. Mutta tämä uusi prässi on kätevä siihenkin, kun ei tosiaan tarvitse nostella 200+kg painoja vaan voi säätää ihan siitä pakasta vaan :)

Treenin jälkeen olin ihan puhki. En muista aikoihin tulleen treenistä tollasta oloa että olisi kaikkensa antanut. Kotiin kun pääsin niin menin käytännössä heti maaten. Ja yöunillekin painuin jo 8 aikaan. Melkeen 10h yöunista huolimatta edelleen väsyttää. Huh huh.

Tänään sitten treenaan olkapäät ja ojentajat. Huomenna varmaan kuitenkin menen sinne Capoeiraan, ehkä vaan katsomaan jos olo on vielä flunssainen. Salitreeneistä ainakin täytyy pitää vapaa päivä vaikka treeni intoa riittäisiki.

ILLALLA:

Huonot treenit oli tänään. Vaikka menin salille innosta puhkuen, ja vuorossa oli vielä olkapää ojentaja treeni, joka on tissihauiksen jälkeen lemppari päivä niin tänään kyllä ei luistanut. Ei saanut tuntumaa, ei saanut pumppia eikä ollut kyllä voimaakaan... Sarjat jäivät edellisviikkoa lyhykäisimmiksi useammassakin kohtaa.

Jo ensimmäinen liike eli pystypunnerrus smithissä tuntui ehkä eniten rinnassa. Tässä vaiheessa tajusin jo, että rinta ei ole palautunut alkuunkaan toissapäivän riennoista. Eli syy tämän päivän huonoon tulokseen on varmaankin juuri tässä. Kroppa ei ole ehtinyt palautua kunnnolla koska treenasin 3 kertaa peräkkäisinä päivinä. Tyhmää näköjään ahnehtia.

Treenit män näin:

Pystyp. smith: 2x5x+15kg, 1x6x17,5kg, 1x2x20kg
Viparit sivulle: 2x8x12,5kg, 1x7x15kg
Dippi: 2x8xOp+2,5kg, 1x4xop+10kg (Op=67kg)
Ranskalainen tangolla: 2x6x12,5kg
Vatsoja pallolla ja voimapyörällä


Illalla kävin vielä kaverin kanssa n. 40 minuutin kävely lenkillä. Ajattelin josko se vähän avittaisi näitä eilisestä kipuilevia kinttu parkoja. Mutta kotiovelle päästyäni kipu oli levinnyt pohkeista jalkateriin asti, enpä siis tiedä oliko apua.

Kunhan vain saan iltapirtelöni nieltyä niin painun kyllä suihkun kautta unten maille. Ja huomenna en edes ajattele mitään liikuntaa!! (Sensijaan lähden Imatralle katsomaan Ismo Alankoa. Kuulema.)

Ei kommentteja: