keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Tällä viikolla on taas ollut vähän heikkoa saliharrastuksen osalta. Mutta menköön vielä toinenkin viikko tällaista kevyempää (tai ainakin harvempaa) treeniä. Luulis ainakin palautumisajan riittävän!

Maanantaina minulla oli töiden jälkeen parin tunnin kuntosaliohjaus, ja kun vihdoin pääsin kotiin ei ollut intoa lähteä uudestaan salille. Eilisen taas puhytin lihashuollolle, eli kävin vihdoin hierotuttamassa jumittunutta selkääni joka on oireillut päivittäisenä päänsärkynä jo viikon verran. Tänään siis oli käytännössä viikon ensimmäinen treeni joka oli selkätreeni. Jo päivällä alkaneet rytmihäiriöt jatkuivat treenissäkin ja se vähän häiritsi tekemistä. Muljahtelu tuntuu ikävältä vaikka tietääkin että ihan vaarattomasta hommasta onkin kyse.


Ensin teiin mavea 3x6x100kg ja 1x3x110kg aika kevyttä vielä mutta sitten tuntui kyllä voimat hyytyvän. Jotenkin sain revittyä kulmasoutua 70 kilolla kolme sarjaa, mutta viimeistään ylä ja alataljassa, jotka tein 55 kilolla oli hyytyminen jo ihan totaalista.

Pukkarissa päätin ottaa hiilarit taas ruokavalioon mukaan josko alkaisi treenikin taas luistaa (sitäpaitsi päätin laittaa pikkujouluihin mekon joka on löysä vatsanseudulta, ei siis haittaa yhtään vaikka oiskin mikä hiilaripöhö. Muutenkin vaikka tämä vähähiilarinen dietti on kyllä mennyt yllättävän kivasti, ei siis mitään huteraa oloa ole ilmennyt. Mutta vatsa ei selkeestikään tykkää ja jaksa toimia kunnolla kun ruokavalio on pelkkää proteiinia ja rasvaa. Vaikka kuinka koittasi kuituja saada. Siksikin on kiva palata normaaliin ruokavalioon. Ja rahka&kananmuna alkoikin jo tulla ulos korvista.. kun laiskana ihmisenä en paljon muuta jaksanut syödä. Eilen kyllä juuri leivoin karppireseptillä siemenleipää, mutta nehän on ihan hyviä syödä muutenkin!

Huomenna sitten treenaamaan rintaa ja habaa. Siinä sit onkin tän viikon treenit ellen lauantaina saa treenattua Helsingissä.

Nyt iltapuuhia. Vätystää jo aikalailla vaikka kello ei ole juuri mitään.

Ei kommentteja: