maanantai 8. marraskuuta 2010

Ohut tanko.. parempi mieli

Selkä on niin mahottoman kipeä, mutta hyvällä tavalla. Viime viikon ankkakävelyn aiheutti kipeät kintut, nyt selkä. Miun harrastusta pidetään varmaan todella terveellisenä. Mut niinkauan kun tää kipu on vaan hyvänlaatuista lihaskipua niin olen vaan tyytyväinen ja uskon tehneeni edes jotain oikein. Kummallisesti myös ojentajat tuntuu vähän kipeiltä vaikken niitä olekkaan treenannut neljään päivään...

Tänään oli salilla vuorossa taas tissit ja haba. Ensialkuun lämppäilin rintaa käsipainoilla kun salin molemmat tasapenkit oli käytössä. Sitten pääsin asiaan.

Salilla on 2 erilaista tankoa, joista toisella nostaminen on paljon kevyempää kuin toisella. Ero on niin selkeä että olen käynyt punnitsemassa tangot ja ne tosiaankin painaa molemmat sen 20kg. Olen viimeajat tehnyt aina sillä raskaammalla, eli paksummalla tangolla. Tänään kuitenkin vapaana oli vain se ohuempi tanko jolla sitten repäisin penkkisarjojen päätteeksi todella helpon penkkienkan. Ihan varmasti olisi noussut vielä 2,5-5kg enemmän, mutta päätin jättää kuitenkin tuohon. Penkistä oma paino ei siis ole mikään mahdottomuus ja uskon että se tulee vielä tämän voimajakson päätteeksi (ellei paino nouse yli 70kg).

No mutta treenit:

Penkkipunnerrus: 2x5x47,5kgx, 1x3x55kg, 1x60kg
Vinopenkki käsip: 2x8x20kg, 1x8x22,5kg (en saa isompia kässäreitä omin avuin ylös..kai)
Hauis mutkatangolla: 2x7-8xtanko+17,5kg, 1x3xtanko+22,5kg
Keskitetty hauis: 2x8x12,5kg, 1x4x15kg
vatsat koneessa: 1x11x27+3,3, 2x10x32kg

Nyt mulla on vähän ongelma. Kuten on tullut huomattua niin palautuminen ei ole nyt ihan huippuluokkaa .Miun pitäis treenata jaksotuksella 2on1off, mutta huomenna olis vähän pakko mennä treenaamaan koska keskiviikkona on Capoeira enkä yksinkertasesti voi olla sieltä pois koska on tullut kovasti noottia kun en ole käynyt treeneissä. Kuitenkin koska selkä on nyt jo älyttömän kipeä, ja huomenna varmasti tuplasti kipeämpi veikkaan ettei jalkatreenistä tule yhtään mitään. Myöskään minkään toisen lihasryhmän treenejä ei voi vetää kun huomenna on myös rinta ja haba (+ varmasti olkapää & ojentaja) aikasta finaalissa..

Vaihtoehto tietysti on että jätän huomenna treenin suosiolla väliin ja menen keskiviikkona treemaan kintut. Mutta sen jälkeen Capoeira treeni voi olla ihan yhtä tyhjän kanssa. Lisäksi olis kamalan mukava ehtiä olla kotona perheen kanssa eikä olla koko päivää häsäämässä.

Kyllä on joskus vaikeeta...

Ei kommentteja: