sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Aamujunppaa ja nupin testaus punkkia

Pitkien aamu-unien sijaan heräsin jo ennen herätyskellon soittoa ja köpötin aamupalan voimin treenaamaan. Hiilarit on ollut alhaalla muutaman päivän, ja nyt se kyllä jo näkyy treeneissä. Suorastaan heikko olin, ja tekeminen oli kovin huteran oloista kun ei lihaksiin saanut paineta taho pumppia. Selkeesti tarttis kyllä niitä hiiluja, täytyykin siis ehkä vähän tinkiä tästä ruokavaliosta. Treenit on kuitenkin tärkeempi juttu kun näyttää hyvältä pikkujoulumekossa :)

Treenasin siis:

Pystyp. smith: 2x5x+17,5kg, 1x5x+15kg
Viparit sivulle: 2x8-11x12,5kg
dippi: 5x3xop, 3x5-6x+6,25kg
ranskis: 1x7x+12,5kg, 2x4x+15kg
päälle laiskasti vatsoja voimapyörällä ja pallolla.

Sitten pikaisesti kotiin syömään ja bänditreeneihin. Mulla oli testattavana Peavey 5150 II kitaranuppi. Kivastihan siitä mökää lähti.. taitaa vaan olla vähän liian hifi vehje meikäläisen käyttöön. Kun se on ihan ammattilais tavaraa.. ja minä käyn abt. 1x kuussa soittelemassa punkkia.... Ainut peruste ton hankkimiselle olis siis sitten se että se on ihan hyvä sijoitus, mut en tiedä... vaikeeta on.

Soiteltiin reilu 2h, ja täytyy kyllä sanoa että ihan treenistä käy toi bänditreenikin. Nyt on ihan puhkihakattu olo ja uni tulis varmaan tällä sekunnilla jos vaan antas tulla. Mut kivaa puuhaa se on, saatas vielä pian treenattua koko bändin kanssa niin saatas uudet biisit läjään. Taas aikalailla erilaista matskua tulossa. Peruspunkkia toki myös mutta "with a twist" ja myös jotain ihan muuta. Pitäs vaan päästä treenailee useemmin että saatas uuden rumpalin kanssa paketti kasaan, sit vois ehkä keikkaillakin taas...

Nyt jos koittas ovelasti ottaa 5min tirsat. Ei tästä illasta muuten mitään tule. zzZZzzzZZZzzzz.....

Ei kommentteja: