sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Vetoo, vetoo, vetoo ja vetoo!

Eilinen päivä tuli maattua sänkypotilaana (tai itseasiassa ennemmänkin istuen koska makuu asento pahensi oloa). Oli siis ihan kamala polttava kipu ylävatsassa (vatsalaukussa) ja loppujen lopuksi se muuttui närästykseksi. Syöminen vain pahensi oireita eikä kyllä tullut mieleenkään lähteä salille.

Onneksi oireet ei valvottaneet pahasti yöllä ja aamulla olivat melkein kadonnet, joten tänään pääsinkin sitten jo taas junppaamaan.

Vuorossa oli siis selkätreeni. Alle taas buusteriksi Mass Punp, jonka ainut havaittava vaikutus on edelleen vain se BA:n aiheuttava kihelmöinti ja kutina.Ei siis pumpista tietoakaan, tosin selälle en sellaista saa pitkilläkään sarjoilla yleensä. Anyways, treeni kulki seuraavalla kaavalla.

Kulmasoutu vastaotteella: 2x6x50kg, 1x4x80kg (remmit ja vyö), 1x6x70kg(remmit) Hirveetä heijausta noi kovemmat!
Ylätalja kapealla: 2x8x45kg, leuat kapealla, 1x4xOP (67,5kg)
Alatalja: 2x8x45kg, 1x5x65 (riuhtomista remmeillä...)
Mave: 2x6x70kg, 1x5x100kg, 1x3x105kg, 1x2x110kg

Tossa mavessa päätin vähän kokeilla noita isompia rautoja. Hirveestihän ei tossa treenin lopussa puhtia tietenkään enää ole, jotenka ihan jo turvallisuussyistä siirrän jatkossa maven ekaksi liikkeeksi selkäpäivälle. Kun kerran jonkinlainen voimajakso on meneillään niin onhan se kiva edes vähän niitä voimia koetella.. Tosin... kun nuo viralliset sarjat alkaa kohta olla lähellä toistomaksimeja niin eipä niiden jälkeen muutenkaan ehkä ole kauheesti järkeä kokeilla mitään ykkösiä tai kakkosia.. muttaku se on niin kiva miehistellä :P

Iltapäivällä käytiinkin sitten kyläilemässä tuttavaperheen luona herkuttelemassa vohveleilla!! Kiitosta vaan emännälle. Hassu tapaus sekin, kun kylässä oli myös miulle tuntematon hieman krapulainen pitkätukka hippi joka esittelikin itsensä Tuomakseksi. Talon isäntä kertoi myös että tämän Tuomaksen luonna ovat uutta levyään nauhoittelemassa. Himassa sitten ihmettelin ukolle että kukahan se oli kun oli vähän tutun näköinen kaveri. Niin jonkun puolituntemattoman Nightwish bändin kaverihan se olikin. Ihme etten tunnistanut :P (En oo niiden musalle koskaan lämmennyt, hyvä ettei tullu puheeks...)

Nyt sitten rauhoitutaan tässä kotioloissa ja odotellaan huomista. Työpäivästä kun selviää niin pääsee taas reenaamaan ;)

Ei kommentteja: