torstai 11. marraskuuta 2010

Valitus jatkuu ja nuppi on hukassa

Käydääs ensin läpi treeniasiat. En minä tiedä kannattaisko tänne näin aktiivisesti kirjoitella. Turhanpäiväistä asiaahan tämä on kaikki. Mutta ajattelen tätä blogia enemmänkin julkisena päiväkirjana. Ja haluan kirjata ylös fiiliksiä ja olosuhteita. Olisi hyvä joskus analysoida tarkemmin milloin treeni kulkee ja miksi, ja milloin taas ei. Nyt ei taaskaan kulkenut. Ja nyt kotonakin on tosi väsähtänyt fiilin. Tajusin myös että enhän mä myöskään oikein voi olla kevennetyn viikon tarpeessa koska vasta olin viikon poissa salilta flunssan vuoksi. Et emmä tajuu kyllä... onkohan tämä nyt jotain henkistä laatua tämä ongelma? Vaikka treenaamaan meen tosi innolla, mutta sitten se hyytyy heti alkuunsa. Mulla ei oo palkkarissa ollut maltoa varmaan viikkoon kun ei ole saatu käytyä ostamassa. Siitä se johtuu!!

Tänään menin töiden jälkeen tekemään yhden saliohjauksen, ja sieltä keskustaan salille. Välipalaa ei oikein ollut niin litkin siinä protskudrinkkiä pitkin treenin. Ajattelin että puhdittomuus johtuu siitä että en oo syönyt hiiluja kuin joskus 12 aikaan yhden aplarin (no siis toki aamupala ja lounas), mut eihän tollanen voi oikeesti vaikuttaa, eihän?

Tässä kuitenkin tämänpäiväinen treeni:
Pystäri smithissä: 1x4x+17kg!!2x5x+15kg
viparit sivulle: 2x8x12,5kg, 1x7x15kg + jotai vimputuksii
Dippi: 2x8x(op+5kg), 1x3x(op+11,25kg) (puntari näytti salilla 68,5kg!!)
ranskalainen punnerrus:2x8xmutka+12,5kg, 1x6x15kg
vatsoja laiskasti voimapyörällä pari settiä


Siinäpä se treeni sitten. Eihän nuo tulokset mitenkään älyttömän heikkoja ole entiseen nähden. Mutta tekemisen fiilis on pahasti hukassa...

Hukassa on myös nuppi. Ei siis suinkaan oma, vaan putkinuppi ja kaappi kitaralle. Tahtoisin ostaa sellaisen nupin mikä toimisi treenikämpällä ja myös keikoilla jos meillä sellaisia joskus on. Nuppeja vaan tuntuu olevan pilvin pimen, ja kun en niiden päälle niin kamalasti ymmärrä, enkä tarkalleen tiedä minkälaista vehjettä olisin hakemassa tuntuu valinta ihan mahdottomalta. Kaikki viisaammat keneltä olen asiasta kysellyt ovat antaneet täysin erilaisia ja keskenään ristiriitaisia ohjeita valintaan... Makuasioita siis.

No täytyy nyt kuulostella vielä ihmisten mielipiteitä.

Nyt on edessä 2pv. paussi salilta. Huomenna on portugalin kurssi ja Capoeira, lauantaina jatkuu kielikurssi ja iltapäivällä lähdetään ehkä Kotkaan kyläilemään. Sunnuntaina sitten on tarkoitus mennä kaverin kanssa salille ja otetaan ehkä jotain videomatskua kanssa. :)

Nyt suihkun kautta pehkuihin niin ehtii saada vielä sopivat 9h yöunet. (Ei ole ainakaan levon puutteesta minulla kehitys kiinni)

2 kommenttia:

Ismo kirjoitti...

Muista, että kun sulla on flunssa, niin keho ei palaudu. Nyt rohkeasti vaan pois sieltä salilta ja palaat sinne kun keho on palautunut. Aktiivista liikuntaa (palauttavaa kävelyä) ja venyttelyä, mutta viikko pois salilta. Kyllä se siitä, tsemppiä!

Taratin kirjoitti...

Kiitos Ismo tsempeistä!

Ei miulla enää ole flunssaa. Mutta voihan olla että sen jälkimainingeissa vielä jollainlailla mennään. Kyselin valmentajalta tuota kevyttä viikkoa, ja hän oli sitä mieltä että voimajaksolla ei pitäisi sellaista pitää, koskapa hermotus huononee ja voimat katoaa. (Siis ei totaalilepo, vaan nimenomaan kevennetty treeni).

Ohjeeksi sain lisätä lepopäiviä niin että kävisinkin vain 2-3x viikko salilla kunnes tilanne normalisoituu.

Otan siis ensiviikolle vain pari treeniä ja katson josko hommat tästä lähtis luistamaan. Jos ei sekään auta niin ehkä totaalilepoa sitten hetki.