maanantai 29. marraskuuta 2010

PakkoPikkujoulut -raportti

Viikonloppuna on riittänyt actionia, ja nyt on hieman takki tyhjänä ja väsymystä ilmassa...

Perjantaina vietin lepopäivän kaikista treeneistä. Skippasin jopa Capoeiran jotta sain viettää vähän kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, huonoja leffoja katsellen tietty. (tälläkertaa leffat oli TODELLA huonoja, Predators sekä joku saksankielinen komedia jossa mielestäni komediaa oli vaan lopputeksteistä bongattu naisnäyttelijän nimi "Dorka".) Lauantaina oli nimittäin aikainen herätys koska lähdettiin jo heti aamusta ajamaan kohti helsinkiä kaverin ja kolmannen tyypin kanssa. Kaikilla oli takana vähän huonosti nukuttu yö, ja matka menikin hervottomasti kikatellen kaikelle mahdolliselle. Fiilis oli siis kohdallaan illan bileitä ajatellen.

Hesassa olikin sitten GB:llä treenitreffit  jonka jälkeen oli hyvin pikaiset kaljatreffit Mäkikuplassa frendin kanssa. Sieltä sitten pää kolmantena jalkana hotlalle laittautumaan pikkujoulukuntoon, ja sieltä pienten mutkien kautta tyylikkäästi noin tunti myöhässä saavuimme bilemestaan eli Bakersiin.

Pikkujoulut oli ihan mukava kokemus. Jossain vaiheessa tosin iski tylsistyminen ja yritin tavoitella helsinkiläisiä ystäviäni jotta olisin voinut karata paikalta. No, frendeistä ei kuulunut mitään ja hetki menikin siinä haukotellessa ja gin toniceja ryystäessä kun porukkakaan ei tuntunut siirtyvän mihinkään mielyttävämpään kuppilaan ja Bakersin disko oli oikeasti aika kamala paikka. Mutta meininki parani aamuun mennessä ja loppupeleissä olikin oikein hauska ilta. Unet jäi muutamaan hassuun tuntiin, mutta se taisi pelastaa seuraavan päivän krapulalta. Sillä armoton veden litkiminen alkoi jo aamu ysiltä eikä mitään pientä päänsärkyä ja ruokahaluttomuutta pahempaa krapulaoiretta tullut. Tosin edellis-illan meikeissä ja "hiuksissa" olemus oli varmasti vähemmän hemaiseva. Tänäänkin on työkavereiden mukaan silmät sen näköiset että villiä elämää on vietetty. Ensikerralla silmätipat mukaan?

Hotlalta piti poistua klo: 12 mennessä, jolloin käytiin heittämässä kamat autolle jemmaan. Sunnuntai päivä vietettiin väsyneesti ostoskeskuksissa pyörien, ja istuen ja ennen kaikkea nojaillen. Siinä kuskin ajokuntoa odotellessa tuli mieleen että olisipa hyvä kun ostoskeskuksissa olisi kahviloiden tilalla sellaisia makuu loosseja joissa väsyneet matkalaiset voisivat käydä välillä lepuuttamassa :D SItten jaksaisi taas ravata kauboissa ja sovituskopeissa. Itsellä jäi shoppailusaaliit hyvin vähäisiksi juurikin siksi ettei vaan jaksanut yhtään keskittyä niissä rättikaupoissa.

Joskus viiden kieppeillä vihdoin lähdettiin ajelemaan kohti lappeenrantaa ja matka meni odotuksista poiketen huomattavasti rauhallisemmin kuin tulomatka. Taisi olla erilaista ja totaalisempaa väsymystä ilmassa kun ei edes jaksanut naurattaa...

Kaikenkaikkiaan kiva viikonloppu. Mutta täytyy olla tyytyväinen että nämä olivat vuoden ekat ja vikat pikkujoulut. (firman pikkujoulut vietetään perinteikkäästi tammikuussa...)

Ei kommentteja: