sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Vetoa, videota ja valokuvausta

Tänä viikonloppuna en ole saanut nauttia pitkistä aamu-unista. Lauantaina kello herätti ysiltä kun piti kiiruhtaa portugalin kurssille. Tänäaamuna vielä aikaisemmin koska oli sovittu kaverin kanssa aamupäivätreenit salille. Hirmuisella kiireellä siis puuroa naamaan ja tavaraa kasaan. Onneksi sain kuitenkin hieman armonaikaa ja lähdettiin vasta 10 jälkeen.

Salilla oli suunnitelmissa tehdä mave treeniä (ja tietysti kokeilla paljonki sitä rautaa liikkuu) ja ottaa treeniä videolle, sekä ottaa myöskin "bulkkikuvia" pukkarissa.

Mavessa nousi alkulämpän jälkeen sarjoissa parhaimmillaan 6x100kg ja 2x115kg. Tekniikka on kyllä ihan hakusessa noissa kovissa vedoissa. Videoista näkee kuinka takapuoli lähtee nousemaan alussa, jolloi ei ole mitään saumoja saada rautaa liikkumaan. Minulla ei ole mitään tuntumaa kuinka liikkeeseen pitäis lähteä ja mitä siinä pitäs huomioida/tehdä. Onkin siis aina ihan kuun asennosta kiinni se että nouseeko se tanko maasta vaiko ei. Tekniikka täytyisikin siis opetella kuntoon ennen kun enempää noita kovempia vetoja kokeilee. Tosin kai se sieltä tulee kun teen tuota sarjaa vähitellen painoa lisäillen. Maven lisäksi tei:n:

kulmasoutua: 2x5-8x60kg,1x6x70kg
alataljaa: 2x8x50kg, 1x7x60kg
ylätaljaa: 2x8x50 + leukoja

Mavesta viedeot alla:

Tässä sitten muutama hämäräpukkariräpsy. Pukkari oli niin pimeä että kuvista ei tullut kovin skarppeja, täytyy ottaa uusia tässä vielä joku päivä. Leveyttä riittää mutta lähinnä ahterin seudulla ;D
 
Semmoista siis tänään.

3 kommenttia:

Maddox kirjoitti...

Kah, olithan se sinä, jonka eilen bongasin salilta! Olin hitusen epäileväinen tunnistukseni oikeellisuuden suhteen, joten en viitsinyt tulla haastelemaan sulle mitään. Enkä tiedä, oisinko muutenkaan raaskinut keskeyttää teidän treenejä, näytti nimittäin naisilla olevan kivat raudat liikenteessä. Itse vaan vaivihkaa nitkuttelin taustalla omaa hipsuttelujumppaani ja ihailin teidän mavepainoja :D

Taratin kirjoitti...

Moi.

Olitko sä se vaalea lyhyttukkainen tyttö? Ajattelin että sopis tuntomerkkeihin :)

No ens kerralla sit esittäydytään virallisesti.

Maddox kirjoitti...

Juu, tunnistan kyllä tuosta kuvauksesta itteni, eikä siellä muitakaan vastaavat tuntomerkit täyttäviä tainnut samaan aikaan olla paikalla :)

Pitääpä sitten tosiaan seuraavan törmäämisen yhteydessä vaihtaa ihan jokunen sanakin.