torstai 18. marraskuuta 2010

Pakkojouluun pikkumustaa ja jalkatreeniä

Eilen olin kaverin luona sovittelemassa mekkoja tulevia pikkujouluja varten. Pari varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyi joissa oli tarpeeksi kangasta tämän bulkkiruhon verhoiluun. Kovin niukassa, tai varsinkaan piukassa mekkosessa ei ole kyllä mitään asiaa ihmisten ilmoille. Täytyy vielä tsekata läpi omakin kaappi, mutta uskon että jompikumpi kokeilemistani mekoista päätyy päälle kun viikon päästä viikonloppuna huristamme helsinkiin viettämään Pakkojouluja.

Tännään oli koko päivän taas kamala hedari. Tällä viikolla on jo useampana päivänä ollut päänsärkyä, ja sainkin vihdoin varattua hierojan itselleni ensiviikoksi. Uskon nimittäin että särky johtuu vain jumissa olevista niskoista... ja niskat/selkä todellakin ON jumissa. Voimatreeniä on revitty kohta 6 viikkoa ja lihashuolto on ollut.. no.. sitä ei ole ollut :) Mut nyt on siis hieroja varattu että kyllä tämä taas tästä.

Olin päänsäryn ja laiskuuden vuoksi vähän kahden vaiheella lähdenkö treenaamaan. Varsinkin kun näiden minun palautumisongelmien vuoksi valmentaja ehdotti että treenaan tällä viikolla vaan 2-3x niin että ihan hyvin olisin voinut skipata tämänpäiväisen jumpan ja mennä huomenna. Vuorossa oli kuitenkin jalka treeni, joka on miulle aika vastenielistä.. niimpä ajattelin että parempi vaan mennä se kärsimään niin sittenpä on ohi. Hyvä että menin! Vaikka eihän tuo edes niin kamalaa ollut.

Alkuun kokeilin ihan pystyssä tehtävää  hackiä kun molemmat kyykkypaikat oli varattuna. Yllättävän hyvältä tuntui eikä käynyt polviin yhtään kuten normi hack. Painot vaan oli ihan liian pienet kokoajan... eli en päässyt edes tiukkoihin sarjoihin. Tein vehkeellä: 5x8x40-120kg
Sitten:
vaakaprässi: 2x8x160, 1x3x178kg tässä oli kyllä tiukat sarjat jo..
sjmv käsipainoilla: 2x8x40kg, 1x8x42,5kg Tässä eka kasi tuntui tiukalta, mutta toiseen laitoin vyön ja sittenpä se olikin ihan paperia. Samoin tuo 42,5kg kässäreillä tehty viimeinen sarja. Käsissä vaan ei remmienkään kanssa paljon isommat hanttelit taida pysyä...
pohkeet vaakaprässi: 3x8x178kg nämä lyhyillä palautuksilla kun ovat kevyitä

Semmottinen treeni tälläkertaa. Puntari näytti taas yli 68kg, joten alan uskomaan että muutaman päivän takainen alhainen lukema oli joku virhe. Toivotaan näin. Siitä huolimatta meinaan noudattaa ensi viikon vähähiilarista diettiä jotta saan pahimmat hiilaripöhöt pois pikkujouluihin mennessä. Pinnallista ja hölmöä, juu tiedän. Mutta en halua että mulla on koko illan semmonen olo että sopivin asuste olis jätesäkki (ai mutta sehän voiskin olla tyylikäs!!) tai puolijoukkueteltta. Miinuskaloreilla en tietenkään mee vaan syön vaihteeks rasvoja reippaammalla kädellä.

Laitetaas tähän vielä piristykseksi tähän yksi räpsy tämän syksyn Fitness Exposta, eli bullistelua med Pauliina Talus.

Ei kommentteja: