tiistai 19. lokakuuta 2010

Voimatreeniä (?) ja valmennuskuvioita

Meneillään on siis voimajakso. Jonka aloitin miehekkäästi repimällä lähes 2 viikkoa toistomaksimeita kunnes valmentaja vinkkasi että pitää aloittaa kevyemmin. No sen tietää kuinka viisaalta tuntuu tehdä lyhyttä sarjaa jollain 60% painolla siitä todellisesta toistomaksimista.. Ymmärrän kyllä idean että kevyestä on lähdettävä liikkeelle. Mutta ei se silti tee siitä treenistä sen mielekkäämpää. Tänään kävin siis nykimässä vähän selkää, liikkeinä kulmasoutu, ylä- ja alatalja sekä mave.

Sain vihdoin soitettua todennäköiselle seuraavalle valmentajalleni. Nykyinen ei kuulema kisadieä tee ja muutenkin halusi naisen tekemään dietin ajan valmennusta. Jännityksellä odotan minkälaista hedelmää tämä yhteistyö kantaa. Vielä olisi kuukausia aikaa kerätä sitä paljonkaivattua lihasmassaa. Ja uskon että sitä kyllä kilon pari ehtii tahkotakin ennen kuin dietti sitten polttaa kaiken pois ;) JOS siis lähden kisaamaan. Mitään päätöstähän ei ole tehty. Sen teen vasta keväällä kun näen tilanteen.

Tälläkin kertaa jää tarkemmat kuvaukset tämänhetken tilaneesta ja koostumuksesta kirjoittelematta koska kello on jo yli 21 ja sänky kutsuu!! Tarviin näet 8-9h unta mielellään. Tai 12h :D

Ei kommentteja: