perjantai 21. tammikuuta 2011

CrossFit, Capoeira ja kinesioteippejä

Onpas ollut laiskaa blogin päivitys.

Noh. Treenirintamalla ei tietenkään mitään jännyyksiä tässä vaiheessa harjoituskautta tapahdu. Kevyt viikko tuli pidettyä, ja sen aikana kävin 2 kertaa kokeilemassa CrossFit treenejä. Jälkimmäisessä meinasi lähteä henki, niin rankkaa se riuhtominen tällä olemattomalla aerobisella kunnolla on.

Tämän tammikuun ajan keskitynkin aerobisen kunnon parantamiseen käymällä useammin Capoeirassa kun meidän Brassi ope asustelee kaupungissa kuukauden (normisti meillä on hänen treenejä vain 1x viikossa, ja muissa en oiken jaksa edes käydä). Punttia tulee sitten vähemmin, eli 3x viikkoon. 2. ensimmäistä treeniä ihan normisti, mutta 2 viimeistä eli rinta, olkapää ja etujalat on yhdistetty omaksi treenikseen.

Safkapuolella mennään tällähetkellä 2500/2800kcal päivillä ja tuskaa on. Odotan kyllä jo tosi malttamattomasti dietin alkua että pääsee tästä tuskasta.

Maanantaina kävin fysioterapeutilla näyttämässä kieroa rankaani, joka tosin ei näillä kiloilla kamalasti näy. Tiistaina laitettiin kinesioteippejä korjaamaan asentoa. Vaikutuksista en osaa sanoa, ja tänään revin ne jo pois koska ne alkoivat repsottamaan ja kutittivat kamalasti. Täytyy varmaan sitten kesemmällä kokeilla uudestaan kun läskin vähennyttyä saattaa vaikutuksetkin näkyä selkeämmin. Kaikkea kuitenkin kannattaa kokeilla.

2 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Moiks!

Oot sie klassikkiin lähös syksyllä? Kattelin vaan tuolta alempaa et ei oo enää mitään perus bf-poseja harjottelun alla ;)

Taratin kirjoitti...

No classikkiin haluisin, kun ei ne neljänneskäännökset korkkareissa oikein kiinnosta. Mutta mutta... eipä tätä lihaa ole alkuunkaan tarpeeks =/ Mut se nyt kuitenkin on päätähtäys, lopullinen kisapäätös on vielä tekemättä.