keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Nuorempi sammutusmies :D

Vieläkään en jaksa pahemmin kirjoittaa treeniasiaa. Treenit on sujuneet olosuhteisiin nähden hyvi. Viime kuun ajan olin sammutustyökurssilla 4x viikossa, joten treenien, duunin ja harrastuksen yhdistäminen oli aikasta rankkaa. Sain kuitenkin treenattua ~4x viikossa. Nyt kun kurssi on ohi voi pääpaino olla taas puntilla.

Dietinkin pitäisi alkaa ihan näillä näppylöillä, mutta en ole saanut valmentajaa kiinni sähköpostilla, eli en tiedä tarkemmin koska ja miten. Täytyy muistaa soittaa!

Sammutustyökurssi siis loppui viikonloppuna ja koska selvisin kunnialla myös kokeista olen nyt virallisesti Nuorempi sammutusmies! Maanantaina pääsinkin jo ekalle keikalle kun harkkojen sijaan lähdettiinkin ihmettelemään kaupungissa käryävää varastohallia. Itsehän en juuri muuta tehnyt kuin seurailin tapahtumia vierestä, mutta pääsin sentään lehtikuvaan :D

Varmasti tarkkanäköisimmät tutut tuosta tunnistaakin ;)

Nyt vaan kovaa treeniä että pääsen savusukelluskurssille ja sitämyötä "tosi toimiin". Tällähetkellä olen treenaillut penkkiä 5x5 systeemille ja kohta alkaa olla 8vk sykli ohi ja maksimin piikkailu alkaa. Toivottavasti surkeaan penkkimaksimiin olisi tullut jo muutama kilo lisää. Jospa saisin vaikka 65kg ylös muutaman viikon päästä niin saisi edes vähän uskoa että se 45kgx19 vielä sieltä nousee.

Tälläkertaa ei muuta. Koitan vähän treenipäivyripostauksiakin laittaa, mutta tällähetkellä minulla on kaikki treenit irrallisilla lippulappusilla enkä jaksa niitä alkaa puhtaaksi kirjoittelemaan. Löytyisipä pian se kadonnut Body lehden treenipäivyri, tai sitten täytyy hakea tiimarista uusi rinsessa vihko.

Edit:
lisäilempä satunnaisesti postauksien loppuun tämänhetkistä tilannetta kurssille tarvittavissa liikkeissä boldattuna minimivaatimus ja perässä tämänhetkinen tilanne mikäli tiedossa (nyt on "virallisesti" testattu vasta vatsat, kyykkykin kyllä menee koska 50kg on mennyt 20 toistoa, mutta laitan tuloksen joskus lin testaan sen oikeasti):

Istumaannousu (krt/60s): 29/27
Penkki, 45kg (krt/60sec): 18/-
Kyykky, 45kg (krt/60sec): 18/-
Leuanveto: 5/-
:

Ei kommentteja: