keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pyöräilykausi avattu

En oikein tiedä mitä ajattelin kun tänä sateisena päivänä päätin kaivaa fillarin varastosta. Pyyhkäisin pahimmat pölyt pyörästä ja ahtauduin aivan liian pieniin sadevermeisiin. En oikein suunnitellut mitään reittiäkään sen enempää, pääten vaan lähteä landelle.

Puolitoista tuntia myöhemmin sadevaatteista huolimatta läpimärkänä ja rättiväsyneenä ja SILTI vaivaiset 20km madelleena ei homman järkevyys edelleenkään oikein avautunut :D Huomiset kyykkytreenit saa kyllä suosiolla siirtää päivällä tai parilla, sen verran kovasti tuollainen extempore pyöräily paskalla konkelilla kävi kintuille. Oonhan minä pari kertaa pyöräillyt kylmilteen Viipuriin ja seuraavana päivänä takaisin. Mut jotenki toi nyt tällä kertaa oli ihan super rankkaa. Viimeset kilsat ainakin.

No, mut kyllä nyt mielessä siintää aurinkoiset kesäpäivät kun vihellellen fillaroitsen tuolla pitkin pellonlaitaa ja pysähdyn maitolaiturille syömään eväitä. Täytyy vaan viedä pyörä huollettavaksi jotta käyttöön saa vähän useamman kuin kaksi vaihdetta. Ei se huolto kyllä tuosta hyvää tee, mutta jospa edes hieman parantaisi pyöräilykokemusta. Ja kyllähän tuo ihan kuntoilusta käy, seuraava askel kävelystä kovempaan menoon, kun ei oikein tuo hölkkä tunnu hyvältä.

Ei kommentteja: