tiistai 15. marraskuuta 2011

Uudet harrastukset

Kiireinen elämä on pitänyt poissa koneen ääreltä ja blogipäivitykset on jääneet anteeksiantamattoman vähälle. Nyt käytän häikäilemättömästi työaikaa pikaisen blogipäivityksen tekemiseen. Jotenkin ehkä täytyisi hakea uutta suuntaa blogille muutenkin, nyt kun kisakausi on ohi ja hommat aikalailla muuttuneet.

Treeneistä pidin taukoa kokonaisen viikon, mutta olkapää vain kipeytyi entisestään. Eilen kävin paloasemalla penkkaamassa ennen harkkoja, ja hyvinhän se sitä kesti. Ei vaan onnistu arkiset hommat, kuten riisuminen, puheminen, kurottelu ja kantaminen. Mut ei se mitään, pääasia että penkki luistaa! Sain penkkiin vinkit tuoreelta EM-voittajalta Satu Luodolta, nyt koitetaan niillä ohjeilla saada lisää samanaikaisesti lisää voimaa ja voimakestävyyttä. Kestävyys itseasiassa yllätti, kun tässä pariviikkoa sitten tein 60 toiston sarjan, tosin pelkällä tangolla. Muissa liikkeissä jatkan tuota 5/3/1 systeemiä, ja otan lisäksi lauanvedon ohjelmaan, mikäli olkapää kestää.

Muuten tämä offikausi on jatkunut ihan mukavasti. Syömisiä pitäisi tosin alkaa vähitellen lisäämään ja "järkeistämään", sillä tuntuu että nyt tulee syötyä aikalailla vähän ja hiilaripainotteisesti (kun en jaksa kotona kokata). Painoa on tullut n. 3-4kg ja nyt voi sanoa jo että se on rasvaa eikä turvotusta. Hormoonitoimintakin on palannut normaaliksi. Mikäs sen mukavampaa... NOT!

Viime sunnuntaina vedin verkkosukkahousut jalkaan ja painuin ensimmäisiin Roller Derby harkkoihini. Perustimme Lpr HCRollers tiimin tässä syssyllä ja nyt opetellaan ihan perus juttuja, eli luistelutekniikkaa.

Ihan hauska lisä minun harrastusarsenaaliini, mutta pelkäänpä että ihan kamalasti en tässä elämäntilanteessa ehdi hommaan panostaa. Mutta jos sitä nyt ehtisi kerran viikossa rullille niin onhan sekin jo jotain.

Tulevina viikonloppuina meillä on tiedossa valokuvauksia, ja tyttökalenteri pistetään tulille jo joulumarkkinoille. Mikäli joku lukija haluaa seinälle nättejä tyttöjä vähissä vaatteissa, niin minun kautta voi kalenterin itselleen tilata. Hintaa tulee ehkä n. 15€, mutta se tarkentuu kunhan päätämme tilauksen lukumäärän.

Ei kommentteja: