torstai 27. lokakuuta 2011

Kuvailuja ja junppaa

Vaikka edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt vain hetkinen niin paljon on taas tapahtunut. Treenailemassa olen tosin ehtinyt käydä vain kahdesti, no, ihan aikataulussa toki, koska käyn nyt vain 3 kertaa viikossa salilla.

24.10 mave 75/85/95% x 5/3/1

Mave: 3x70kg, 3x80kg, 2x90kg ja ne oikeat: 5x75kg, 3x85kgm 3x95kg
Hyvää huomenta: 5x12x60
Jalkojen nosto: 5x15

Ja tänään hemmetin kipeällä olkapäällä


Penkki 75/85/95% x 5/3/1

Penkkip: 47,5kgx6, 50kgx3, 55kgx2
Penkki kp: 5x12x12,5kg
Kulmas kp: 5x15x17,5kg


Olkapää siis oli kipeämpi kuin aikoihin, vaikka en ole sitä erityisesti rasittanut tässä viime päivinä. Kädellä ei juuri pysty tekemään ulkokiertoa kivun vuoksi, ja tälläkertaa jopa penkissä vähän tuntui, tosin vain ojentajassa sellaista epämiellyttävää "kiristystä". No, illalla se on saanut kylmähoitoa ja kohta taas särkylääkettä ja relaksanttia naamaan. Aamulenkeille en ole tällä viikolla vakaasta aikomuksesta huolimatta kyennyt, vaikka päivät kyllä alkaisi niillä paljon paremmin. Sitä vaan niin paljon mieluummin nukkuu tunnin pidempään, kun yöunet nyt on mitä on...No se treeneistä.

Muusta aktiviteetista sitten lyhyesti. (Väsyttää ihan kamalasti, olen opiskellut ruotsia koko illan ja nyt kyllä houkuttaisi peti!)

(c) Ville Tulkki
Eli sunnuntaina sain sitten kunnian toimia mallina Saimaan kameraseuran workshopissa jossa olin useamman pienryhmän kuvattavana erilaisilla teemoilla. Olipa äärimmäisen hauskaa osallistua tuollaiseen, vaikka en mikään malli olekaan. Sain kuitenkin itsestäni taas kivoja ja erilaisia kuvia, ja järjestäjältä saamanu palautteen perusteella myös kuvaajat olivat siis inspiroituneet ottamaan hieman normaalista poikkeavia kuvia. Pieni osa eri kuvaajien otoksista löytyy täältä blogista, tuosta ylämenusta kohdasta 'Kuvat' tai tästä linkistä. Lisäilen kuvia aina silloin tällöin.

Tähän bloggaukseen liitteeksi laitan yhden mielestäni onnistuneen (ainakin oman asennon osalta) otoksen. Asento on jotenkin klassisen esteettinen ja tuo mieleen Arskan 70-luvun poseeraukset, vaikka lihakset minulta toki uupuukiin.

Vieläkin jäi joitain hyviä kuvausideoita toteuttamatta, mutta ainakin tänäiltana on ruoka maistunut senverran hyvin että lisäkuvaukset saattavat jäädä haaveeksi. Ehkä sitten ensi kisadieetillä...Ei kommentteja: