torstai 6. lokakuuta 2011

Viimehetket fiiwikset

Yöpaikat varattu, vapaat anottu, kuvausvermeet etsitty, biksut ja värit ja meikit yms. tarpeelliset tavarat pakattu, kynnet laitettu. NO EI IHAN!

Kaikki hommat on ihan levällään ja käytännössä tämä ilta aikaa hoitaa kaikki kasaan. Töissä  on ollut kaalaa härdelliä ja olen hirveän väsynyt iltapäivisin enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Vaikka treenejäkin on ollut tässä viimeaikoina vähemmän flunssan vuoksi. No, kohta iskee se viimehetken paniikki ja hommat tulee hoidetuksi (ainakin jotenkin).


Tulevasta kisakunnosta en osaa sanoa mitään. Paino on matalista hiilareista ja kaloreista huolimatta noussut tämän viikon. Tosin käynnissä on aikamoinen suola/vesi tankkaus. Nyt kuitenkin tuli hiilutkin jo takaisin kehiin, joten alemmas paino tuskin enää menee. En ressaa, sillä mitään ei ole tässävaiheessa tehtävissä, rasvaa en ehdi polttaa. Ketutta avaan että viimeiset pari viikkoa ei ole ollut kovinkaan tehokasta dieetin kannalta, mutta asetan terveyteni kuitenkin harrastuksen edelle, enkä tahdo hankkia sydänlihastulehdusta treenaamalla hulluna puolikuntoisena. Hampaankoloon jää kuitenkin vielä paljon. Haluaisin joskus saavuttaa sen huippukunnon.

Nyt kuitenkin jo odotan että projekti on ohi ja pääsen nuolemaan haavojani. Olkapää on ihan käyttökelvoton, ja eilisellä köpölenkillä turposi ja kipeytyi rikkinäisen polven lisäksi myös toinenkin polvi!! Vähän hymyilytti kun lenkkikaveri sanoi että kun nyt olen niin hyvässä kunnossa niin pitäisi alkaa harrastaa jotain missä siitä olisi hyötyä. Hyvässä kunnossa... saako nauraa? Joku tuoliaerobic tai vesijuNppa voisi olla minun lajini seuraavat n kuukautta.

Huomenna siis lähden aamupäivästä ajelemaan kohti helsinkiä. Kyytiin tulee myös äiti joka yllättäin päätti osoittaa mielenkiintoa kisaprojektiani kohtaan. (Tässävaiheessa herää epäilys onko pikkulinnut laulaneet, kun juuri viime viikonloppuna eräälle ystävälleni aiheesta juttelin.Tuntekoon piston sydämessään mikäli tätä blogia salaa seuraa!) No, viikonlopun tapahtumat onkin jo kirjoitettu moneen kertaan, kuvaukset, kisat ja silleen.

Kisojen jälkeen hyvin syömistä pari päivää ja sitten paluu arkeen (palaan varmaan aika tiukkaan dieettiin ja siitä sitten lisäilen kaloreita viikottain). Jonkinmoista kuosia on näet tarkoitus ylläpitää vielä 2 viikkoa koska silloin on vielä toiset kuvaukset tiedossa. Ei kuitenkaan haittaa jos pari kiloa on siiheksi takaisin tullut. Sitten armotonta olkapään kuntoutusta jotta pääsen vihdoin penkkaamaan. Täytyy nykiä salillamme treenaavaa penkkigurua hihasta josko saisin vähän tekniikkaneuvoja ja vihdoin tulokset nousuun.

Hyvin suunniteltu on 0 prosenttisesti tehty ;)

Ei kommentteja: