maanantai 3. lokakuuta 2011

Viimeinen kisaviikko pyörähti käyntiin

Noniin! Tässä sitä taas mennään. Viimeinen viikko ennen syksyn viimeisiä kisoja, jotka on siis Body & Fitness SM kisat Helsingissä upeissa puitteissa Finlandia-talolla!

Viikkoon mahtuu taas kaikenlaista erikoista touhuilua normaalien treenien lisäksi. Tänään ja huomenna on luvassa kehonhuoltoa, eli hierojalle suuntaan. Tänään jalkoja, toivottavasti kevyesti ettei käy niinkuin edelliskerralla kun pohjetta ei enää osannutkaan jännittää hieronnan jälkeen. Huomenna sitten yläkroppaa, siinä tuskin erityistä varovaisuutta tarvitaan.

Treenien ja muiden suhteen viikko menee aikalailla tutuksi tulleen kaavan mukaan. Paitsi että orastaneen, ja eilen pahentuneen flunssan vuoksi aamuaerobiset saattaa jäädä loppuajalta kokonaan pois, tosin kevyitä köpöjä tahdon kyllä tehdä jos vaan kunto antaa alkuunkaan periksi. Tänään on kyllä jo ihan lupaava olo ja aamulla olisi ollut hinku lenkille.

Pakkailut ja shoppailut on vielä edessäpäin, mutta hiustenlaittoa on jo huoltajan kanssa harjoiteltu, jottei tälläkertaa tarvitse ihan räjähtäneen näköisenä siellä lavalla hillua. Mutta onhan tässä koko viikko aikaa, ja nyt hommassa alkaa olla senverran jo rutiinia että pystyy hahmottamaan jo paremmin mitä siellä reissussa tarvitsee ja mitä ei.

Itse suuntaan Helsinkiin ajoissa jo perjantaina Varustelekan kuvauksiin. Koitan saada koko päivän vapaaksi töistä, että saa rauhassa aamulla valmistautua ja lähteä kotoa ajelemaan. Perjantaina on myös viimeiset treffit valmentajan kanssa, tsekataan kunto ja tarvittaessa tehdään viimehetken muutoksia pe ja lauantain viimeistelykuvioihin. Huoltaja ja kannustusjoukot saapuvat pärästä sitten lauantaina jolloin varmaan tulee jo Expossakin pyörähdettyä, tai sitten vaan chillailen hotellissa, suunnitelmia ei oikeastaan ole.


Mutta viikon päästä homma on paketissa ja arjen opiskelu alkaa!

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Tsemiä nyt vielä tämän viikon uurastukseen! :)