perjantai 30. syyskuuta 2011

Ressipäivä ja ihana LPG

Stressinsietokykyni on aivan olematon! Se on tullut todettua tässä parin viimepäivän aikana. Töissä on ollut hurjaa härdelliä joka huipentui tähän päivään. Päivän aikana verenpaineet huiteli varmasti ihan huippulukemissa kun "pientä" paniikkia oli ilmassa.Fiilis oli sietämätön ja äksyilin työkavereillekin ihan huolella, hankintalistalle kyllä menee korvatulpat jotta pystyisi edes jotenkin avokonttorissa keskittymään siihen omaan työhön. Minulla oli varattuna iltapäivälle LPG hoito ja onneksi sain hommat läjään 4 minuuttia ennen kuin piti lähteä sykkimään. Onneksi ehdin, sillä hoito tuli kyllä todella tarpeeseen!

Olipa kyllä ihana rentoutua hassussa sukkahousupuvussa kolme varttia, kroppa ja mieli virkistyi huomattavasti ja hoidon jälkeen töihin palattuani sain väännettyä loput työt ihan rauhassa ilman kamalaa stressiä ja härdelliä.

LPG, siis imurullaus hoito on sellainen jossa kehoa tai sen osia käydään läpi sellaisella tehokasta pölynimuria muistuttavalla laitteella. Hoidolla luvataan olevan kaikenlaisia ihoa kaunistavia ja kiinteyttäviä vaikutuksia, mutta itseäni kiinnostaa sen teho lihasten palautumiseen sekä vammojen korjaamiseen. Kyllä hoidon jälkeen olo tuntuu kevyeltä, ja samanlaista pöhnää kuin esimerkiksi hieronnasta tulee, ei ole. Nyt kun on ollut ihan normi treeniäkin tämä viikko, niin varmasti myös mahdolliset vaikutukset palautumiseen pystyy toteamaan.

Olen nyt käynyt 2 kertaa koko vartalon käsittelyssä, ja jatkossa on tarkoitus hoitaa risaa olkapäätä. Täytyy vain käydä pyytämässä työterveyspuoskarilta lähete jotta saan KELAlta vähän apuja maksupuoleen. Olisihan tuo kiva saada kuntoon jotta pystyisi kisojen jälkeen täysipainoisesti panostamaan siihen penkkipunnerrukseen eikä haave palomiehistelystä kaatuisi heti alkuunsa.

Tänään on lepopäivä treeneistäkin, ja lepopäivän kunniaksi taidan vetäytyä hetkeksi ohvan pohjalle suorittamaan aktiivista palautumista napit korvilla. Huomenna taas uudella sykkeellä aamulenkille. Ei varmaan intervallija edelleenkään koska flunssa uhkaa edelleen tulla. Mutta pitkästä aikaa voisin suorittaa piiiiitkän kävelylenkin.

2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Ihanalle kuulostaa tuo sukkahousuhoito pölynimurilla tehtynä!! Paljon moinen kustantaa ja missä kävit imuttamassa ittees? :)

Taratin kirjoitti...

Moiks, kävin Treenixillä. Siellä maksaa kokovartalohoito 50e ja yksittäinen alue sitten vähemmän. Näytti olevan edullisin tässä kaupungissa.

Onhan toi vähän tyyris, mut melko samoissa kuin hieroja. Ja kerta miun urheiluhierojakin on kehunut miten se on tehokas mm. revähtymien hoidossa, niin pakkohan se on kokeill.

Ties vaikka auttas siullekin siihen olkapään mobilisointiin?