lauantai 24. syyskuuta 2011

Lappeenrannan kisaviikonloppu pt I

Kisaviikonloppu alkoi eilen kilpailijakokouksella, joka suoritettiinkin mahtavissa puitteissa Cumulus hotellin kellarikerroksen käytävällä... ilmeisesti jokin pieni kämmi joltain taholta. Mutta homma hoitui hyvin tästä huolimatta. Jo eilen jännitti jostain syystä ihan kamalasti. Paljon enemmän kuin Jyväskylässä.

Tänään herätys oli 5.45, kun naapurin Stefi tuli kuudeksi väsäämään minulle upeaa kisakampausta. Stefin jälkeen huoltajani Irina tuli maalaamaan nahkaa ja meikkaamaan. Ja onnistui molemmissa kiitettävästi!! Kotona vielä pumppailin lämpöä kroppaan kahvakuulilla, ja ei kun kamat autoon ja 300m päähän kisapaikalle ;D

Kisapaikalla sitten pumppailin lisää ja koitin ahmia pumppiruokia, mutta sadistinen huoltaja piti huolen että liikaa ei mennyt (Mutta hähää, nyt olen yksin kotona eikä kukaan vahdi!!) Lavalla jännitti niin himputisti ettei hymyilystä tullut mitään kun posket vaan tärisi ja kramppasi, mut ei sille nyt minkään mahda. En kyllä yhtään nauti tuosta esiintymisestä edelleenkään ja vahvistuu kyllä entisestään se fiilis että en enää kisaile, en ainakaan bodyfitneksessä jossa oikeasti on niin tärkeää se miltä olemus kokonaisuudessaan näyttää (kroppa, naama, esiintyminen, tyyli jne jne..)

Nyt on edessä vielä toinen koitos. Eli finaalit jotka alkavat tuossa klo 16.00. Siellä on sitten vuorossa se eniten pelkäämäni osuus eli T-kävely. Mut siitä sitten lisää kun homma on ohi. Illaksi on luvassa vapaata ruokailua, eli nougat patukka on jo ostettu ja ravintolaan rynnätään heti kun kisat on ohi ja vaatteet vaihdettu.

Semmoset fiiwikset tässä hetkessä. Nyt vielä puoleksi tunniksi makoilemaan.

Ei kommentteja: