torstai 22. syyskuuta 2011

Kuntoa ja vaivaa

Viikonlopun kunto jänskättää.

Alkuviikosta ehdin jo hihkua kunnon edistymistä, mutta mitä pidemmälle viikko on edennyt sen nesteisemmäksi kunto on mennyt. Onhan tässä toki suolaa ollut ruokavaliossa reippaanlaisesti, tänään oli vielä hiilupäivä ja kävin LPG-hoidossa (josta kirjoittelen myöhemmin enemmän, nyt väsyttää, mutta ensivaikutelmalta voin kyllä suositella kaikille!) lisäksi treenibuusterina oli käytössä "Irinan Erikoinen" jolla kyllä sainkin jonkinlaisen pumpin, mutta se beta-alaniinin pistely/kutina. Voi hemmetti et vihaan sitä!
Liikkuvia osia on siis paljon, ja on varmaan ihan ok olla tässävaiheessa nesteinen. Mutta kun emmää tiedä... Onneksi huomenna näen valmentajaa niin voin kysellä.

Lauantain kisojen kannaltahan kunnosta ei tarvitse stressata, mutta tietysti se olisi kiva olla hyvässä kunnossa lavalla. Mut katsotaan nyt, huomenna varmaan saa jo vähän osviittaa siitä mihin suuntaan kunto menee.

Ja vaivautumiseni senkun jatkuu.. Eilen päätin kokeilla vaparia ekaa kertaa kisojen jälkeen. Ja jo aikaisemmin alku asennossa vaivannut jänne/hermo kipu yllätti tälläkertaa pahemman kerran. Siis tuossa sääriluun päällä kulkee ilmeisesti joku hermo, joka painuu ikävästi kun polvi on maassa ja kiristää inhottavasti koko säären matkalta. En treenannut vaparin alkua kun pari kertaa loppuajasta kun en voinut asennossa olla. Eilen sitten sattui hemmetisti heti kun laitoin polven maahan, ja nyt on säären ulkosyrjä puolesta välistä nilkkaan asti ihan tönkkö ja tuntuu siltä että nilkka olisi väärässä asennossa... siis se on vaan tunne :D Huvikseen vielä tänään kokeilin miltä korkea polviasento tuntuu, ja ei se kyllä onnistu kun hermo/jänne vaan muljuu ja sattuu s**tanasti. Ompas turhankin tarkka selitys, mutta jospa täällä olisi joku asiantuntija joka osaisi sanoa missä vika ja miten se korjaantuu!!!

No, jospa sitten iltapuuhiin ja odottamaan koska uni tulee. Huomenna on taas jännä päivä, ohjelmassa kilpailijakokousta ja sen jälkeen pönötystä bikineissä salin ständillä Fashion by Night tapahtumassa.Ajattelin syödä lounaaksi sushia kerran on hiilaripitoinen päivä.. eikös se ole ihan hyvää bodyruokaa?

Ei kommentteja: