sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Loppuviikon kuulumiset

Perjantaina kävin heittämässä pikaisen aamuintervallin, kierros purua ja senjälkeen rappusia. Kesän aikana on tainnut painovoima Kimpisessä kasvaa, kun rappuset tuntui raskaalta tehdä, vaikka aiemmin kesällä ne oli vielä ihan kevyttä.

Sitten töissä alkoikin kurkkukipu ja palellus, ja olin ihan varma että nyt sitten iskee flunssa päälle. Skippasin sitten hamamsta purren perjantain salitreenin. Onneksi ei ainakaan mikään pahempi tauti vielä päässyt iskemään, vaikka kurkku vähän karhealta tuntuu edelleenkin.

Eilen oli salilla pumppitreeni jonka päälle tein vähän vaparia ja poseja. Oikea olkapää kipuili aikalailla ja häiritsi treeniä (yöuniahan se on häirinnyt jo pidempään). Lisäksi polvi joka on kipeytynyt normaalisti vasta n. 1h kävelyn jälkeen kipeytyi jo 15min kotimatkalla... sekin on kyllä tässä jo pari viikkoa häirinnyt lenkkeilyä ja olenkin miettinyt olisko jotain niveystävällisempää tapaa suorittaa aerobista. Kummallista sinänsä, kun paino on kuitenkin suhteellisen alhainen jo. Mutta liekö kroppa senverran "kuiva" että siksi nivelet huutaa hoosiannaa. Ehkäpä kokeilen glukosamiinia jos sitä  vielä kaapista löytyy.

Tänäaamuna kunto oli taas vaihteeksi tosi nesteinen. Yleensähän aamulla on ollut sellainen mukava rapsakkuus joka häviää hetimiten aamupalan jälkeen, mutta tänään tiesin jo ennen sängystä nousua että peilikuva ei tule miellyttämään. Kumma juttu, ei pitäsi ruokavaliossakaan olla mitään ihmeellistä, mutta kai tämä on kiinni vaan kuun ja tähtien asennosta... Vaa-alla nesteisyys ei onneksi paljon näkynyt, paino oli vaan himpun verran eilistä korkeammalla. Tänään on myös lepopäivä, jonka kyllä pidän vaikka vähän tekisikin mieli korvailla perjantailta tekemättä jäänyttä treeniä. Täytynee koittaa kotioloissa vaikka vähän venytellä. Tänään menen myös kaverin luokse kokeilemaan kisameikkiä, sain eilen ostettua Make Up Storen tummaa meikkipohjaa ja puuteria joilla homma hoitunee. En lähde ainakaan karsintakisoihin mitään ammattimeikkaajaa hankkimaan, ja eiköhän myös SM:t mene ihan omin voimin. Classikissa kun ei muutenkaan liene niin tärkeässä asemassa se miten nätisti tukka on käherretty ja kuinka makeat kynnet on laitettu.

Huomenna onkin viimeinen airooppinen ennen Jyväskylän kisoja muuten sitten viikko meneekin vaparia ja poseerauksia hieroessa. Jänskättää.


2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Semppii!!! :) Huomasithan muuten heinäkuussa, että pääsit mukaan tekemääni lauluun, kas tuolla -> http://corenitimmix.blogspot.com/2011/07/hymni-bloggailulle.html :)

Taratin kirjoitti...

Kiitos Toppis sekä tsempeistä että säkeestä!! :D