torstai 29. syyskuuta 2011

Pikaiset kuulumiset

Hengissä ollaan ja dieetti senkun jatkuu.

Tällä viikolla on pieni flunssa yrittänyt saada otetta, mutta vielä ainakaan se ei ole kunnon taudiksi asti päässyt. Olo on kuitenkin puolikuntoinen, ja mm. aamulenkit on vedetty hyvin rauhallisella tempolla.

Kroppa tuntuu muutenkin käyvän jo aikalailla hitaalla. Ruumiinlämpö on kovin alhainen, vain himpun päälle 35 astetta. Painokaan ei juuri ole laskenut viime viikosta ja kroppa on todella nesteinen. Tosin nyt onkin käynnissä todellinen neste/suola tankkaus, eli sikäli painon tai peilikuvankaan tuijottaminen ei varmasti kerro ihan oikeaa kuvaa dieetin etenemisestä. Toivon kovasti että pientä kiristymistä vielä tapahtuisi, eikä ainakaan viimeiset lihat karkaisi matalien kalorien vuoksi.

Ohjelmaan on taas tullut mukaan vaparitreeni ja toivon että se sitten Expossa menee nappiin ja ennenkaikeka että pystyn nauttimaan esiintymisestä, ainakin enemmän kuin edellisissä kisoissa. Uskoisin että onnistun, koska sarja on selvästi omempi.

Huomenna olen taas menossa Treenixille LPG-hoitoon, ja nyt nähdäänkin sitten auttaako se palautumiseen tällaisella normi treeniviikolla. Toivottavasti vaan ei sitten flunssa ota otetta lopullisesti...

Eipä tässä muuta tälläkertaa. Jatkan töiden tekoa kun on hirveä härdelli päällä.

Ei kommentteja: