torstai 1. syyskuuta 2011

Sarjan vaihto kotikisoihin ja aamulenksuilua

Yllättävän hyvin sujui tämän aamun aamuköpö/hölkkä, ei siis vielä mitään ihan järkyttävää hyytymistä ole kuten viimeviikolla jo tähän aikaan. Ihan kamalasti en jaksanut hölkkäillä, mutta osan matkaa kuitenkin.Tarkoitus oli tänäaamuna nukkua pidempään ja lähteä illalla pidemmälle lenksulle, mutta aikataulut tuottaa taas ongelmia niin nyt mentiin näin.

Statit:
Aika: 37min
Matka:<4km
Keskisyke: 102
Maks. syke: 174

Sitten isompi pommi liittyen syksyn kisoihin. Naisten CBB - sarjahan on kutistunut ihan naurettavaksi, meitä tulee olemaan SM lavalla huiman 2 kappaletta, tiukka kisa siis. No SM Hopea on siis taattu ;)

Jokatapauksessa, Lappeenrannan kisoissa olisin joutunut olemaan yksin lavalla, ja päätin jo aiemmin että en kisaa siellä turhaan. Eilen sain kuitenkin salilla kuningasidean että selvitän saanko vaihtaa sarjan BF:n Lappeenrannan kisoihin, vaikka laji on siis eri kun mihin tässä on tähdätty (ja edelleen tähdätään) niin saisin esiintymiskokemusta eikä tuntuisi että dieetti ja kova työ menee ihan hukkaan tynkäkisojen vuoksi. Vaihto onnistui, ja Jyväskylän kisan jälkeen alkaakin armoton korkkarikävely treenailu kaiken muun lisäksi ;)

Noh, nyt kuitenkin keskitytään täpöillä tähän hetkeen! Huomenna alkaa valmistautuminen Jyväskylään, ei vielä mitenkään radikaalisti, lähinnä aerobinen pikkasen eroaa totutusta. Ja tällä/ensiviikolla ei ole hiilutankkausta. Eli matalilla mennään kunnes hiilarit sitten keskiviikkona tulevat mukaan.

Mulla on kamalasti juttuja mistä pitäisi kirjoittaa, minulla on niin monta rautaa tulessa, mutta nyt on parempi keskittyä myös tähän leipätyöhön hetkeksi. Jatkan tarinointia muista aiheista myöhemmin..
5 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

No jopa on perseestä.. Mut otithan selvää et vaikkei teitä ole kuin kaksi osallistumassa SM-kisaan niin pitääkö silti käydä karsintakisa? Jossain oli ainakin juttua aikasemmin et vaik kisaajia ei olisi paljon niin ennen SM-kisaa pitää siitä huolimatta käydä ainakin yksi karsintakilpailu... mut tossa tapauksessa se on kyl aika turhaa.

Mistä me saadaan lisää naisia klassikkiin?! Loppuu kohta koko sarja... miks kaikki haluaa BF:ään, en tajuu..

Taratin kirjoitti...

Jonna, joo mut meen siis Jyväskylän "karsintaan" CBB:ssä.

Näyttää tosiaan kuihtuvan kokoon koko sarja. Ihmettelen kanssa että miksei oo kiinnostusta!

Emma kirjoitti...

Mä olin varma että tänä vuonna olisi huima osallistuminen lajiin, varsinkin kun viime syksynä oli hyvä line-up koossa, no, ehkä sitten 2012!!

Jonna1983 kirjoitti...

Toivottavasti myös 2013 ;)

Taratin kirjoitti...

Joo, voi olla että joutuu syömään sanansa ja kisaamaan sittenkin vielä joskus..

Vaikka meinaankin näiden kisojen jälkeen keskittyä ihan erilaiseen treeniin, niin täytyy katsoo jos kunto pysyis siistinä, eli ei tarttis mitään 6kk dieettiä niin ihan mahdollista että vielä nousisin lavalle.

Ja Emma, hauska nähdä että sinäkin vakoilet mun blogia :D