keskiviikko 31. elokuuta 2011

Yöherätystä ja HIIT 13

Eilen sain valkulta ohjeet viimeistelyviikolle, joka minulla alkaa jo ensi perjantaina. Treenipuolella luvassa paljon vaparin ja poseerausten harjoittelua, mikä kyllä varmasti tulee tarpeeseen.

Yöllä joskus 1 jälkeen heräsin hälyyn, enkä saanut puhalintani hiljennettyä en sitten millään, lopulta piti repiä puhelimesta akku että se hiljeni. En sitten lähtenyt keikalle, ja hyvä niin. Olivat saaneet raivata vaneritehtaan kattorakenteita pitkälle aamuyöhön. Dieetillä kuitenkin lepo on äärimmäisen tärkeässä roolissa, ja olen muutenkin viimeaikoina nukkunut yöni huonosti ja aamuherätykset ovat aikaisia. Tästälähtien pidän siis puhelimen suosiolla öisin suljettuna ainakin Jyväskylän kisoihin asti.

Aamulla kello herätti 5.45 ja lähdin nykäisemään HIIT 13, ja ihan hyvinhän se luisti vaikka takareidet olikin selvästi väsyneet eilisestä. Sykkeet oli jokaisessa vedo tasaisesti 160-180, mikä oli tietty vähän erikoista. Siis että ei noussut korkeammalle, mutta ei myöskään laskenut vetojen välissä normaaliin tapaan. No, mitä näitä märehtimään.
Tulipa tehtyä.

Statit sitte:

kesto: 33min
keskisyke: 122
maksimisyke: 180

Ei kommentteja: