tiistai 30. elokuuta 2011

Hiilaritankkaus ja HIIT 13

Voi tätä elämän ihanuutta!!! (kaikkea se hiilarihumala teettää)

Eilen sain taas tankkailla hiiluja ja heikotus/väsymys/hedari oli tipotiessään. Eilinen päivä oli muutenkin vallan piristävä ja viihdyttävä, sain mielenkiintoisia ehdotuksia sponsorin suunnalta, joskin viihdyttävintä antia oli ehkä käydyn sähköpostikeskustelun "taso". Tuli taas saatua muistutus siitä että semi-anonyyminä netissä huutelu ei ehkä aina ole ihan paras ajatus. Mutta hiilaripäissäni en edes älynnyt lopettaa leikkiä ajoissa... niin ei nyt kauhean asiallista dialogi ollut. Ei se mitään, mua nauratti kovasti. Mikä oli kyllä oikein tervetullut uusi ilmiö mun rajoittuneeseen tunneskaalaan. 

Mutta asiaan! Eilisten hiilareiden voimin tämänaamuinen HIIT 13 sujui tosi mukavasti.

Statit HIIT 13:

Kesto: 40min
Keskisyke: 137
Maks. syke: 217

Taas kerran max syke vähän epäilyttää, että yhdessä vedossa olis noussut noinkin ylös kun muissa oli maksimissaan 200 kieppeillä. Mutta onhan se mahdollista että oon vetänyt jonkun ylämäen siinä ihan täpöillä.

Huomenna taas toinen HIIT 13, vaikka tänään käynkin treenaamassa takatassut. Pakko kuitenkin juosta, koska senjälkeen palaa taas varmaan heikko olo ja on turha kuvitella että kintut suostuisi yhteistyöhön ainakaan intervallien merkeissä.

Ei kommentteja: