sunnuntai 7. elokuuta 2011

Taas yksi viikko takana

Ensimmäinen lähes "normaali" dieettiviikko pitkään aikaan alkaa tulla päätökseen. Tarkoittaa siis sitä että treenit ja syömiset on menneet ohjelman mukaisesti eikä mitkään reissut tai leirit ole olleet sekoittamassa pakkaa. Ainoastaan alkuviikon sammutushommissa valvottu yö on vaikuttanut varmaan jonkin verran.

Viikossa punttitreeniä tuli 5x, lisäksi 2 aamuintervallia (2x HIIT 9) ja kaksi pidempää kävelylenkkiä. Capoeiran skippasin perjantailta kun olin niin väsynyt. Treenit on sujuneet aika huonosti ja veikkaan kyllä että juurikin sammutuskeikalla on ollut iso vaikutus tähän. Jospa malttaisi loppudieetistä jättää ainakin öiset maastopalot muiden sammutettavaksi.

Paino tippui sen sijaan reippaasti, alimmillaan se oli eilisaamuna kun vaaka näytti 58,6 kiloa. Tänään on ollut 2600kcal päivä ja hiilareita on tullut reippaasti joten huomenna paino on varmaan taas varmaan mukavan korkealla mutta eiköhän se sitten taas sieltä hilaudu normaaliksi parissa päivässä.

Tänään oli myös viimeinen lomapäivä ja 6 viikon kesäloma on pian muisto vain. Olen kyllä onnistunut täydellisesti unohtamaan työkuviot koko loman ajaksi, ja kieltäydyn edelleenkään stressaamasta töihin paluuta. Kyllä se todellisuus sitten huomenna iskee päin naamaa kun kello herättää 6.30 ja raahaan itseni toimistolle muistelemaan mitä siellä oikein tehtiinkään.

Eipä sitten muuta kuin iltarahkan kimppuun ja aikaisin nukkumaan!! (As if...)

Ei kommentteja: