maanantai 8. elokuuta 2011

Köyden jatkoksi

 Otsikosta huolimatta mitään dramaattista ei ole ilmassa. En siis järkyttynyt aamuisista vaakalukemista, vaan tänään oli VPK harjoituksissa sovellettu köysiharjoitus, jossa harjoitetiin pudonneen potilaan nostamista. Taa oli oikein mukavat harkat joista  toivottavasti jotain jäi mieleenkin. On meinaan kaikki nuo korkeanpaikan työskentely, laskeutumis ja nosto jutut sellaisia että minulla ei ole koskaan mitään visiota siitä miten niitä pitäisi tehdä. Mutta ehkä sitä vähitellen oppii...

Tänään oli myös eka työpäivä. Juurikaan ei tstolla ollut hommaa, joka tietysti vaan lisäsi ahdinkoa. Siis nälkä, nälkä, nälkä!!! Eilisen hiilaripäivän jälkeen ihan kauheata. Ajatukset on koko päivän olleet vaan siinä seuraavassa ateriassa. No.. nyt on viimeinen ateria jo vedetty joten voi alkaa odottamaan huomisaamua. Toivottavasti loppuviikkoa kohden helpottaa kun kroppa tottuu uuteen elämänrytmiin.

Nyt täytyy jotenkin kääntää nämä viikkosyömiset muutenkin. Koska miulla on sunnuntaina tosiaan korkeat kalorit ja lepopäivä, mutta maanantaina en ehdi/jaksa salille vepariharkkojen vuoksi. Menee vähän hukkaan täytetyt hiiluvarastot. Taidankin siis siirtää tankkailupäivän päivällä eteenpäin tai taaksepäin. Täytyy nyt laskelmoida miten se olisi järkevintä.

Nyt jos vaatisi päästä nukkumaan niin pääsisi ehkä tunnin päästä... yyh.. nälkä :´(

Ei kommentteja: