tiistai 2. elokuuta 2011

Uusi kymmen ja kuntokuvat

Onpas turha postaus, mutta pakkohan se on raportoida.

Paino oli tänäaamuna 59,7kg, eli on humpsahdettu vihdoin uudelle kymmenelle. Vaan väliaikaista kaikki on vaan, ja varmaan vielä tullaan loppuviikosta ylöspäin. Mutta kyllä minä alan aika ruipelolta jo näyttää, ja varsinkin aamuisin jopa vähän kireämmältä. Mutta kroppa on jotenkin älyttömän herkkä hiilareille, ja erottuvuus häviää äkkiä heti aamupuuron jälkeen. Haluaisin laittaa "ennen ja jälkeen" kuvia, mutta kamera on hukassa. Voi olla että ostan itselleni oman kameran että saan jotain kuvamateriaaliakin taltiolitua näistä "viimeisistä" viikoista.

Ruokavaaka sensijaan sanoi sopimuksensa irti. Edes pattereiden vaihto ei auttanut ja vaaka toimii nyt ainoastaan kellona, joka sekin on väärässä ajassa. Onneksi tässä on kuitenkin jo useamman kuukauden kokemus ruokien punnitsemisesta, niin määrät pysyy ainakin lähellä oikeata ilman vaakaakin. Öljyt on kyllä hankalampi juttu, kun sillä on jopa merkitystä lorahtaako salaattiin 10 vai 20 grammaa öljyä. Täytynee alkaa luottaa yksiköihin kuten "ruokalusikka" ja "desilitra" :D

Nyt "aamu" lenkille ja sitten turvotan taas itseni ihanalla lautasellisella puuroa <3 <3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vähän päivitystä tähän postaukseen. Sain kuin sainkin jonkinlaisia kuntokuvia räpsittyä, tosin kuvat on kovin rakeisia mutta ehkä niistä jotain näkee. Rasvaprosentista ei ole tietoa. Mun "ammattitaitoinen" mittaaja on saanut saman ~20% tuloksen viimeiset 3 kuukautta, niin siihen ei ehkä ole luottamista :D Inbodyyn menen sitten vasta syys-lokakuussa kun oikeasti voi todeta dieetin "vahingot" lihasmassalle.


8 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Jess, onnea uudesta painoenkasta. Tuo se on aina vaan yhtä ilahduttava asia :)

Taratin kirjoitti...

Tänks Ansku. Ja tietääpähän ainakin pääsevänsä painorajan (59 kg) alle jo Jyväskylään, vaikka siitä onkin vielä piiiiitkä matka oikeaan kisakuntoon,

Jonna1983 kirjoitti...

No perkele, sehän näyttää jo tosi hyvältä!!!

Taratin kirjoitti...

Kiitosta Jonna.

Onhan tässä kyllä vielä työsarkaa, mut onhan se hyvä että tää mun kaikki nälässä kärvistely ei oo ihan hukkaan mennyt vaan on vähän rasvaakin tirissyt.

Elsil kirjoitti...

Hienosti on rasva tirissytkin!

Mä tahdot sitten nähdä ihan konkreettisiä kuvia alku, väli ja loppu tilanteesta :)

Vaikka kyllä livenä nähtynä silmä ei myöskään valehtele ja muutos on silminpistävä jo nyt! Tsemppiä!

P.S Hengessä mukana!

Ismo kirjoitti...

Kovasti on kunto mennyt minunkin silmään eteenpäin ja tässä on vielä hyvin aikaa ekaan kisaan. Suurimmat muutokset tapahtuvat aina viimeisen 3 viikon aikana, joten tsemppiä tosi kovasti viimeisiin rypistyksiin. Täysillä vaan jokainen treeni läpi ja lepoa niin paljon kun mahdollista työn ja treenin jälkeen ;) Paketti tulee varmasti kova, tsemppiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

no näyttääpä hyvältä! Ihan ku oisit kisaaman menossa ;) Miulla on hyvä kamera jos haluut ni voin tulla joskus räpsii kuvia tai ottaa videoo poseista tms.
T: Sanna H.

Taratin kirjoitti...

Irina: laittelen jtn vertailua jossain vaiheessa kunhan tästä vielä kiristyy.

Ismo: Kiva että siekin seuraat blogia :) Loma on tässä lopuillaan, eli seuraavista 2kk tulee kyllä varmana rankkoja kun täytyy päivätyön lisäksi saada suoritettua kaikki treenit. Täytyy sitten vaan malttaa luopua noista yötöistä että saa joskus lepiä.

Sanna: tuleppa ainakin ihmeessä katsoo miun vapariharkkoja joskus. Oon ihan lukossa kun esitän sitä muille ja kohta pitäs olla lavalla vetää....