sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Quem tem axé?Kotiuduin pari tuntia sitten neljän päivän Capoeiraleiriltä. Ai hitto että osaskin olla rankkaa ja ihan hetkisen kuluttua tapahtuu täydellinen tipahtaminen.

Treenejä tuli suoritettua aika monta tuntia päivässä. Capoeira treenien lisäksi treenattiin punttia pienellä porukalla pihalla joka ilta 1-2h, välineinä alavinopenkki, 20kg tanko, pikkutanko sekä 2x10kg ja 2x20kg kiekot. Niiden avulla sitten veivattiin tiukkaa kokovartalotreeniä, no... eniten ehkä penkkiä ja hauista, ne kun tuntui olevan treenikavereiden suosiossa :D Eilen oli jo sellainen olo että ei tästä elämää enää tule. Ihan järkyttävä väsymys ja kropan kaikkia lihaksia ja niveliä särki, sellaista hermokipua. Mutta kyllä se siitä taas iltaan mennessä helpotti senverran että pakko se oli taas punttiakin vääntää.

Ruokailujen suhteen minulla oli lupa mennä korkeammilla kaloreilla. Loppupeleissä en kyllä edes laskenut kaloreita, vaan söin ruokaa mitä oli tarjolla ja lisäksi protskuja jauhoista, pähkinöstä, tunasta ja patukoista. Huomenna vielä varmaan paino on normaalia korkeammalla, koska hiilareitahan tuossa on tullut nautittua aikalailla paljon enemmän kuin normisti, mutta uskoisin että loppupeleissä kulutus on ollut niin kova että paino tulee nätisti alaspäin.

Huomenna odottaa paluu taas tutuille kitukaloreille ja muutenkin normi treenirutiinin pariin. Nyt onkin pari viikkoa ollut niinpaljon erityisiä menoja että ei ole "ehjiä" viikkoja ollut joista voisi seurata dietin edistymistä, mutta loppukesä menee kyllä tiukasti kotinurkilla, kotisalilla ja kimpisen purulla.

Ei kommentteja: