maanantai 25. heinäkuuta 2011

Ei sanonut selkä riksrakspoks

Voi tätä lomalaisen rytmiä, kuinkahan onnistuu töihinpaluu parin viikon päästä.

Kello oli herättämässä 10 aikaan että ehtisin treenaamaan ennen hierojaa. Väsymys kuitenkin voitti ja lätkäisin kellon pois hälyttämästä. Heräilin sittän 1,5h myöhemmin ja vetelin äkkiä aamupalat/kahvit ja buusterit ja fillaroin salille tekemään jalkatreeniä. Hyvin ehdin, tosin jätin yhden vatsalihasliikkeen tekemättä... kuittailen sen sitten huomenna.

Minulla oli selän pehmittely ja fysio joka koitti paukutella lukkoja auki. Mitään ei kuitenkaan paukkunut... ehkä niitä ei sitten olekaan vaan selkä on muuten vaan umpijumissa. Oireet on kyllä ihan vanhat tutut fasettilukko-oireet, mut tierä häntä... Täytyy nyt vaan koittaa venytellä selkää ja tehdä liikkuvuusharjoituksia, jospa se tuskainen jäykkyys vähitellen katoaisi.Täytyy kohtapuoleen käydä poseerauksia läpi ja fiilistellä onko selkä yhtään paremman oloinen.

Iltasella on taas vuorossa VPK harkat. Kiva päästä taas kun ei ole pariin viikkoon päässyt. Huomenna onkin aikainen herätys koska pitää olla heti aamusta paloasemalla varikkovalmiudessa. Jospa sitä vaikka pääsis keikellakin huomenna... enpä oo hetkeen ollut.

Jyväskylän kisoihin on vajaa 7 viikkoa!! Vähän jänskättää :D

Ei kommentteja: