keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Nälkä vaivaa

Pohjaton nälkä. Olen tässä illan tuntien aikana jopa syönyt reilusti normaalia enemmän kun päivällä jotenkin aika kului niin nopeasti ettei kaikkea ehtinyt syödä. Tuntuu kuitenkin että mikään ruoka ei riitä taltuttamaan tätä kamalaa näläntunnetta (no, 1600kcal ei nyt niin kamalasti apetta mahdukaan).

Mut nyt on vaan pysyttävä tiukkana! Huomenna alkaa 4:n päivän Capoeiraleiri ja saan syödä isompikalorisen ruokavalion mukaan sunnuntaihin asti koska kulutus on leirillä kova (n. 6h Capoeiraharkkoja päivässä... ja mikäli paikalta löytyy vapaita painoja niin jonkunnäköistä puntinvääntöä myös). Ei siis tartte nälkää nähdä loppuviikolla!

Muutenkin on kiva päästä taas eroon vaa'asta. Se on niin masentava vekotin!!! Tänään taas oli paino noussut kilolla viime viikon alimmasta... Turha toivo siis että paino tälläviikolla liikahtaisi yhtään alaspäin. Blaah... Onhan kisoihin vielä vähän aikaa, mutta olispa mukava jos alkas jo vähitellen kiristyä muutkin kuin hermot.

Koska kuntokuvia ei ole vieläkään tarjota niin liitän tähän piristykseksi pari reissukuvaa tallinnasta sekä Puumalasta 3xnimppari + 1xsynttäripöydästä (ja joo, maistoin kakkua pienen nokareen...)1 kommentti:

Annemari kirjoitti...

Hieno tuo toinen kuva, hyvin näkyy lihasta olevan :)