torstai 7. heinäkuuta 2011

Riisi ja maksa

Minun maksapalat ei vielä oikein erotu ihran alta.

Tänään harjoiteltiin poseerauksia kaverin kanssa ja otettiin niistä kuvia ja vimeota. Koska blogini on niin über salainen (eli harva tänne eksyy ihmettelemään) niin uskallanpa laittaa hupaisan poseerausharjoitteluvideoni tänne kaikkien teidän 6:n lukijan riemuksi.

Asentoharjoitukseni ovat tosiaan vasta siinä vaiheessa että koitan muistella mitä lihasta missäkin asennossa piti jännittää ja mitä jäsentä vääntää mihinkin suuntaan. Näinollen kaikki asentojen pitämisestä niihin siirtymiseen oln vielä varsin retuperällä eikä kroppaa varsinkaan jaksa pitää "läjässä" kokoaikaa. Mutta kyllä se vielä tästä :P

Kuvan laatu on huono koska kamera oli vanha, ja jouduin vielä haxoroimaan Movie Makeriä että se säilyttäisi kuvasuhteen edes jotenkuten hyvänä, kun pätkä oli siis kuvattu 90 astetta vinossa.

Nauttikaa :D

2 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Noniin siellähän ollaan ihan bodareita. Harmi kun kuvanlaatu oli vähän kökkö, niin ei kroppaa kunnolla nähnyt ja edistymistä tajunnut.

Mutta kuntokuviakin lienee luvassa? :)

Taratin kirjoitti...

Ansku, kuvia otettiin mutta samalla vanhalla kameralla ja laatu on surkee. Treffaan valmentajaa huomenna tai alkuviikosta ja hän lupasi ottaa järkkärillä kuvia, eli ensi viikolla sitten niitä varmasti luvassa täälläkin.