tiistai 26. heinäkuuta 2011

Varikko + keikka = väsymys

Huh huh. Osaapa sitä ihminen olla puhki ja väsynyt! Pistää miettimään että näinköhän minusta sittenkään olisi palomieheksi... Olen jo 5h "työpäivän" jälkeen ihan puhki, siinä missä palomiesten työvuorot kuitenkin kestää 24h.

Meillä oli siis aamulla 2h varikkovalmius joka meni leppoisasti asemalla erilaisia huoltohommia tehden. Lähtösumpit oli pannussa ja yksi letku laittamatta kehokkoon kun saatiin häly rakennuspaloon ihan nurkan taakse. Aikasta kiire tuli laittaa laitteet niskaan kun oltiin kohteessa varmaan alle minuutissa hälytyksestä :D Paikalla kärysi puru sellaisesessa siilossa, paljon savua mutta ei juurikaan liekkejä. Homma saatiin sammutettua ja raivattua abt. tunnissa. Mutta kyllä otti koville ja hiki virtasi... sykemittari olis ollut rok. Luultavasati jossain 180 kieppeillä heilui suunnilleen kokoajan. Siihen päälle sitten vielä laitteiden pesut ja huollot sekä asemalla keskenjääneet hommat. Niin ja ne kahvit jotka oli jo ehtineet "vähän" painua.
 
Noniin, nyt siis kotona täysin velttona ja voimattomana... ei toivoakaan että vielä jaksaisi 3/4 vuorokautta painaa duunia. Vaikka eihän ne työvuorolaisten hommat niin raskaalta näytä, siellä ne nytkin pihalla seisoskeli teepaidoissa kun me veparit häsättiin ja hikoiltiin. Mut kyllähän niillekin sukelluskeikkoja yms. raskaita hommia tulee välillä useita päivässä. Että hattua täytyy nostaa.

Nyt ryömin sängynpohjalle ja koitan nukkua pienet nokoset että jaksan illalla mennä salille. Aerobiset on varmaan tältä päivältä suoritettu. Ne oli rappusintervalleja täysissä savusukelluslaitteissa tänään :D Ulkona jyrisee ukkonen, toivottavasti ei ihan heti uutta keikkaa pukkaa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Noniin.. muutama minuutti tuon kirjoituksen jälkeen ukkonen painoi kunnolla päälle. Lähtö tuli automaattihälylle, ja loppujen lopuksi iltapäivä menikin paikallisia liiketiloja kuivatellessa kun vesi oli tulvinut sadevesikaivoista niihin sisälle.Siinä lastan kanssa kiinteistöhuollon ukkojen kanssa heiluessa tuli kyllä vähän sellanen fiilis että ei tää nyt kyllä mene ihan oikein että kauppiaat käyttää ilmaista työvoimaa vesivahinkojen siivoiluun... Mut semmosta se välillä on.

Jospa nyt sitä lepiä sitten. Treenaamaan en taida enää tänään lähteä.

Ei kommentteja: