torstai 21. heinäkuuta 2011

Turhanpäiväistä ylianalysointia

Hiphei.

Lyhykäinen blogipäivitys. Kirjoittelen huomenna.. tai joskus.. pidempää sepostusta viimepäivien tapahtumista. Mutta nyt äärimmäisen väsyneenä kirjoitan ylös muutaman sanan kroppani toiminnasta.Tämä on tosin vähän typerää kirjoittaa julkista päiväkirjaa.. mutta toisaalta muutkin, varsinkin blogia lukevat kisaavat tyttöset tietävät tarkkaan mistä puhun ja omat kokemukset ovat enemmäin kuin tervetulleita, koska koitan oppia ymmärtämään kehoni toimintaa ja tunnistamaan ja välttämään ne sudenkuopat joilla kisakunnon onnistuu pilaamaan joko jo dietillä tai sitten viimeistelyissä.

Eilen olin valmentajan kanssa treenaamassa, ja peilikuva ei ollut katastrofaalinen, reisien lohkot alkoi erottua kivasti ja vatsatkin jotenkuten, vaikka kunto ei minusta mitenkään rapein ollutkaan.Tänään taas olin pieni ja sileä ja lihaton ja löysä. Erottuvuus oli ihan nollissa. Lohtua tetysti toi se että eihän se kunto ota takapakkia 1,5 vuorokaudessa, varsinkaan kun ei ole mitään mätetty. Päinvastoin, liian vähillä sapuskoilla meni mökkireissun reissun vuoksi 2vrk. Mutta se on pelottavaa miten pienestä se on kiinni. Jos kropan saa nesteiseksi ja pieneksi dieetillä niin kyllä sen saa nesteiseksi  ja pieneksi kisoissakin. Pitäisi siis tietää mitä meni väärin?

No helle tietysti? Sehän kerää netettä kroppaan. Olen mättänyt sapuskaa koko illan koska en ehtinyt päivällä syödä tarpeeksi. Hyppäsin huvikseni puntarille oletuksena että mättö + turvotus on tuonut vähintään 2-3kg lisää alimpaan painoon. Mutta paino olikin lähes sama kuin eilen aamulla (+200g). Tästä siis päättelin että lihaksissa EI ole painetta eikä nestettä yhtään, koska ihon alla sitä selvästi on mutta paino ei ole korkeampi. Tähän loppuikin mun päättelykyky... Mutta jatkan raportointia kun tilassa & olosuhteissa tapahtuu muutoksia, kyllä mää vielä ylianalysoin tämän kehoni kuntoon :D

Ei kommentteja: