keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Paluu arkeen

Melkein ihana olla kotona.

Tallinna oli kiva, mutta kävely oli rankkaa ja kylä oli (taas kerran) nähty jo muutamassa tunnissa. Ei se miusta mikään ostosparatiisi ole, vähän kun Helsinki mutta tuhnuisempi ja tylsempi. Mut lomareissu on lomareissu!! Koitin kovasti shoppailla mutta rahaa en saanut menemään yhtään kun en löytänyt MITÄÄN ostamisen arvoista.

Kotona odotti yllätys. Äiti oli kävellyt omilla avaimillaan sisälle ja siivonnut olkkarin, keittiön ja kylppärit. Hyvää hyvyyttään ja varmaan ajatellen huomisia syntymäpäiviäni. Mutta minä puren hammasta ja pohdin onko tuollaiselle luvattomalle tunkeutumiselle joku rikosnimike. Laatikoita ja kaappeja on pengottu, tavaroita siirrelty ja viety (roskikseen?) ja  mun työpaikalta salaa viikonloppuna ryöväämät vanhat eteläsaimaatkin oli viety, ne jotka hain jotta saan tehdä biojätepusseja. Tulee ihan mieleen se törkeä murtovaras minun lapsuuden kodista, joka löytyi keskellä yötä meidän olkkarista katsomasta telkkaria. Äiti sai sen häädettyä vaikka se kivenkovaan väitti että hänet oli kutsuttu lapsia vahtimaan, kertoi kyllä ystävällisesti oikean nimensäkin. Vasta aamulla selvisi että kämppä oli ehditty tyhjentää arvoesineistä ja jääkaappi ruuasta. Tämä naispuolinen puolihullu päätyi kyllä oikeuden eteen. Ehkä mun äiti maniassaan menee joskus vahingossa väärään asuntoon...

Ahdistaa ja vituttaa. Lisäksi tänään pitäisi lähteä yöksi äidin vuokraamalle mökille Puumalaan, enkä tahtoisi aiheuttaa mitään kohtausta siellä sen ystävien edessä. Mutta jotain tolkkuahan tuohon akkaan pitäisi saada.

No mutta. Tallinnan reissulla ei siis jumpattu. Ja loppujenlopuksi en myöskään laskenut syömisiä. Ajattelin laskea jälkikäteen, mutten viitsi. Oli aika tuskaa olla treenaamatta. Mieli teki kokoajan vaikka punnertaa, mutta pysyin tiukkana :D Koitin venytellä, mutta selkä ei ole kovin yhteistyökykyinen. Maanantaina olis taas hieroja, mutta ei se mitään auta. Taidan hierotuttaa jalat ja varata ajan fysiolle että saan selän lukot auki. Siitä se sitten taas lähtee!!

Nyt lähden salille kokeilemaan mitenkä se olkapää/rinta treeni sujuu kun o saanut "lepäillä" muutaman päivän. Adios!!

Ei kommentteja: