perjantai 19. elokuuta 2011

Sponssia ja HIIT 11

Aivan aluksi haluan kiittää:
Varusteleka.fi

Kun paino on pudonnut tähän mennessä n. 10 kiloa, ei sopivia vaatteita enää kaapista löydy. Kaapissa on jo kahdenkokoisia BDU reisitaskuhousuja, joista pienemmätkin putoaa jo päältä. Huomenna olisi tarkoitus ehtiä Varustelekaan uusimaan kaapin sisältö vielä kertaalleen, koska risoissa college housuissa ei kehtaa julkisilla paikoilla aamulenkkejä lukuunottamatta liikkua.

Ajattelimpa sitten ottaa yhteyttä Varustelekaan ja kerroin ahdingostani. Hepä lupasivan sponssata minua räteillä joten kyllä kohta kelpaa taas liikkua ihmisten ilmoilla.

Noniin, mainostus sikseen. Palaan aiheeseen myöhemmin.

Tänään kello herätti taas kuudelta ja painuin pikimmiten pururadalle. Eilen oli tiukka jalkatreeni joten alkuperäinen tarkoitus oli hölkätä eikä tehdä intervalleja, mutta menomatkallä pähkäilin että huomenna jalat on vielä kipeämmät joten HIITti on parempi vetäistä tänään meni syteen tai saveen.

Yllättäin se luistikin ihan mukavasti. Jaksoin jopa hölkätä ensimmäisten 4 tai 5 kierroksen välit. 11 kierroksen hiitin jälkeen hölkkäsin vielä purun kertaalleen ympäri ja painuin aamupuurolle.

HIIT 11 strategiset mitat:

Aika: 30min
Keskisyke: 147
Maksimisyke: 204
Matka: 4km

Tänään täytyy vielä suorittaa pitkä kävelylenkki iltapäivällä/illalla. Viimeistelyssä on nimittäin vuorossa ensin runsas juominen ja sitten juomisen lopettaminen, tähän ei uskalla yhdistää mitään rankkaa aerobista.

Vähän niukasti olen ehtinyt aerobisia suorittaa tälläviikolla (vain 3 kpl aamulenkkiä) joten viikonloppuna saa sitten viihtyä purulla ihan urakalla.

Semmoista siis tänään. Huomenaamulla lähdetään kohti länttä heti kun olen ehtinyt aamulenkkini ja puuroni suorittaa.
 

Ei kommentteja: