sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viikko pulkassa

 Viisi Faktaa:
1. Jyväskylän karsintoihin on aikaa alle 4  viikkoa.
2. Paino, ja eritoten kunto junnaa paikoillaan.
3. Löysää on reippaasti.
4. Väsyttää, nälättää ja varsinkaan aerobiset ei luista.
5. Voimatasot on ok, ja puntti luistaa kunhan saa ensin raahattua itsensä salille.

Tällä viikolla tuli tehtyä 5x puntti,  2x HIIT 10, 2x pitkä hölkkä/kävely + 1x lyhyt hölkkälenkki.
Puntin päälle muutamana päivänä vapari + pose treeniä ja ylimääräistä aerobista. Tästä huolimatta paino on pysynyt tiukasti 59kg yläpuolella, ja kaikilla mittareilla on otettu takapakkia tälläviikolla. Mutta olihan tämä nyt odotettavissa, koska edellisviikolla paino laski huimasti. Mutta en voi kieltää etteikö ketuta kun ei oo enää sitäkään kireyttä mikä alkukuusta jo oli. No, Jyväskylään painotavoite on asetettu 57kg, eli eiköhän se vielä ole ihan mahdollista saavuttaakin. Painolla ei tietty oo mitään väliä... vaan sillä miltä näyttää.

Ensi viikolla olisi tarkoitus kokeilla pienimuotoista kisaviimeistelyä. En kyllä vielä ole saanut valkulta siihen ohjeita, mutta toivottavasti ne tämän päivän aikana, tai viimeistään huomenna tulee. Katsotaan sitten josko saisin jotain ennen/jälkeen kuvia otettua niin laitan sitten tänne jos niissä mitään eroa on. Lisäksi muljautin viikkokalorit ja treenit niin että 2600kcal "mättö-/lepopäivä" on vasta maanantaina, koska töiden alettua en ehdi maanantaisin jumpalle koska illalla on VPK harkat.

Ensi viikonloppuna olen sitten menossa Helsinkiin tapaamaan valmentajaa ja kuulemaan tuomion. Vaparin viimeiset sekunnit tehdään varmaan loppuun että ehtii sitten senkin treenata. Jos vaan saisin sen lopullisen miksatun version vaparibiisistäni joskus...


2 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Ihan varmana ahistaa, tiedän tuon tunteen. Mutta ei se auta ku painaa loppuun asti täyttä höyryä. Ei stressaaminenkaan kuntoa paranna.

Jaksamista nyt ihan sikana, vaikkei nämä sanat mitään autakaan.

Jonna1983 kirjoitti...

Dieetti toimii jos nälkä kurnii vatsassa, muista se :) Siellä se rasva tirisee!!