keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ärsyttävää takapakkia

Kunto on ottanut selvää takapakkia tälläviikolla. Paino on n. 1,5kg enemmän kuin se oli alimmillaan ja se näkyy, eli suomeksi mitään ei näy. Mutta ei masennuta vaan painetaan täpöillä eteenpäin! Viimeviikkoinen lähes 2kg pudotus olikin liian hyvää ollakseen totta, niin ei ole mikään ihme että paino nyt tasaantuu.

Mitäs sitten on tapahtunut?

No, työt alkoi... Ja yöunet meni. Eli vaikka en mitenkään tietoisesti ole stressannut töihinmenoa, niin sunnuntai yönä palasi tuttu "stressioire" eli öinen sekoilu. Kuvittelen siis öisin että olen ihan jossain muualla kuin omassa sängyssä... puoliunissani sitten häpeilen niukkaa vaatetustani ja peittelen itseäni (tai miestä), tai pukeudun, tai lähden kävelemään kunnes herään täysin ja tajuan että se oli vain unta... Kun tätä tapahtuu monta kertaa yön aikana niin voi vaan kuvitella kuinka hyvin levännyt on katkonaisten yöunien jälkeen.

Eilen illalla otin luontaistuotekaupan tryptofaani valmistetta jonka pitäisi auttaa unenlaatuun. Ja plaseboa tai ei, sain nukuttua eikä vieraat ihmiset tulleet makuuhuoneeseeni kertaakaan yön aikana! Täytyy siis jatkaa kapseleiden popsimista, jospa se tästä.

Tänäaamuna kävin heittämässä väsyneen intervallitreenin, HIIT 10 oli vuorossa. Ja sykemittari kettuili, eli en yhtään osaa sanoa mitenkä se oikeasti meni, mutta aika löysältä tuntui...

Nyt lähden salille, enkä ollenkaan innosta pinkeänä. Mutta onneksi vuorossa on käsitreeni, josta tykkään. Vaikka se ei kyllä käsistä näykään ;D


Ei kommentteja: