maanantai 12. syyskuuta 2011

Paluu dieetille

Maanantai koitti viimein ja viikonlopun vapaa syöminen loppui ONNEKSI! Paino ehti nousta 2-3kg, mutta on jo päivänmittaan laskenutkin joten eiköhän tilanne normalisoidu piakkoin.

Dieettiä jatketaan siis kalorivaihteluilla, kun ei tuo matalahiilarinen meno ollut oikein minun mieleen. Jospa virtaa riittäisi treeniin paremmin kun on vähän hiilujakin mukana. Treenit alkoi 40min aamulenkillä, en uskaltanut intervalleja vetää kun senverran arka oli massu edellispäivän syöminkien jäljiltä, mutta hyvin jaksoi hölkkäillä kyllä ja tein muutamia reippaampia spurtteja. Salitreenit jatkuu tänään myös ihan normaaliin malliin.

Tänään kävin hierotuttamassa kintut, ja täytyy sanoa että "muutama" ärräpää kyllä pääsi siinä touhussa! Soleukset varsinkin oli kaameassa juntturassa, sekä etureidet myös. Tänään kyllä alkoikin jo reisissä tuntua siltä että jossain vaiheessa on niitäkin muistanut jännittää. Varailin SM kisaviikolle 2 hierojakäyntiä, jossa käydään vielä jalat uusiksi sekä yläkroppa. Olenpahan sitten ainakin irtonainen siellä kisameisingeissä.Nyt vaan täytyy vähän treenijärjestystä pistää uusiksi, kun ei viitsi juurihierottuja jalkoja lähteä treenaamaan. Mut ei järjestyksellä väliä, kunhan vaan kaikki tulee tehtyä.

Olen myös tilannut ja ostellut Lappeenrannan skaboihin kaikenlaista härpäkettä. Vaikka kisalta ei sen suurempia odotuksia olekaan kun käydä kertaalleen neljänneskäännökset tekemässä. Niin meinasin panostaa vähän lookkiin ja kokeilla pikkasen SM:iä varten.

Mutta jos sitä vaikka lähtisi suorittamaan sitä salijunppaa!

Ei kommentteja: