maanantai 19. syyskuuta 2011

Huonot yöunet ja AAMU lenkki

Taisi kostautua viikonlopun pitkät aamu-unet, sillä eilen illalla ei uni tahtonut tulla millään.

Eilen oli lepopäivä. Kävin veljen syntymäpäiväjuhlissa syömässä lohikeittoa (ja maistoin lusikallisen täytekakkua ja suupalan suklaista kuivakakkua!!) Iltapäivästä kaveri soittikin minut paikallisen Roller Derby yhdistyksen perustelu miittiin. Jonka jälkeen huomasinkin että ennestäänkin pitkä harrastuslistani kasvoi taas yhdellä. No katsoo nyt mitenkä aikaa riittää tuohon touhuun.

Nukkumaan käydessä päässä vain pyöri tuhat ja yksi ajatusta, eikä uni tullut millään. Pari tuntia sängyssä pyörittyäni luovutin ja lähdin keittiöön lukemaan Anatomian ja fysiologian kirjaa joka normaalisti toimii hyvänä uniläkkeenä. Puolisen tuntia virtsaneritystä opiskeltuani yritin nukkumista uudestaan, lähes yhtä huonolla menestyksellä kuin aiemminkin. Jossain vaiheessa taisin nukahtaakin, mutta sitten alkoi heräilyt tasaiseen tahtiin kun kämpässä piippaili puhelin jonka akku veteli viimeisiään. Neljän aikaan lähdin etsimään tuota luuria, ja sain sen lataamaan. Senjälkeen ei uni enää tullutkaan silmään ja 5:n jälkeen nousin ylös ja aloin kaivamaan lenkkivaatteita esille.

Aamulenkki siis tuli suoritettua harvinaisen ajoissa kun lähtö oli ennen 5.30. Ulkona oli vielä niin pimeää että ei huvittanut pururadalle mennä ja unenpuutteen vuoksi ei intervallit muutenkaan oikein tuntuneet hyvältä ajatukselta. Niimpä kävelin ja hölkkäilin ympäri kaupunkia, juoksin muutaman portaat ja katselin maisemia. Taas oli näköjään edellisestä kaupunkikierroksesta tovi kulunutkin koska keskustaan oli noussut taas ihan uusia rakennuksia. Matkaa tuli n 6km ja aikaa kului aika tarkalleen 1h.

Nythän pyörähti käyntiin myös viimeinen viikko ennen Lappeenrannan kisoja. Monelle kisaajalle se merkitsee viimeistelyviikkoa, minulla treenit ja muut jatkuu ihan normisti eikä mitään viimeistelyä tehdä. Vähän ehkä koitan treenejä katsoa sillä silmällä ettei pahimpia jalkatreenejä satu juuri ennen kisoja. Korkkareilla kävelyä toki harjoittelen sekä Body Fitness poseerauksia jotka on vähän erit kun Classicissa.

Ei kommentteja: