maanantai 5. syyskuuta 2011

Parempi fiilis, viimoinen intervalli

Tänään oli paljon parempi päivä kuin eilen. Ei mitään masiksia ja ajatuskin luisti, jos ei nyt kovinkaan liukkaasti niin minun mittapuullani kuitenkin ihan riittävän hyvin. Puntarikin näytti mukavasti taas uusia ennätysalhaisia lukemia, vaikka en minä siihen vehkeeseen kamalasti luota, lukemat kun saattaa heitellä melkein kilolla riippuen miten sen päällä seisoo.

Aamulla suoritin viimeiset aerobiset ennen kisoja. Muutama veto portaissa ja rundi purua. Eli ei paljon mittään. Sykemittarikin on jotenkin jumissa, eli en saanut touhusta edes statteja, mutta eiköhän elämä voi jatkua ilmankin.

Salilla oli tänään pumppailutreeni joka ei oikein luistanut. Olkapään kipuilu vei innon tyystin ja treeni jäikin aika lyhyeen ja menin harjoittelemaan vaparia ekaa kertaa biksuissa. Eipä se kyllä vielä mitään kaunista katseltavaa ollut!! Toivottavasti kisavärit päällä sitten näyttää vähän paremmalta.

Huomenna käyn vielä hierojalla hierotuttamassa yläkropan. Jalkoja ei uskalla, kun en tiedä miten ne sitten siihen reagoi, ettei vaan iske joku turvotus päälle. Kaiken näköistä tekemistä olis vielä suoritettavana ennen viikonloppua, mutta onpahan tekemistä eikä ehdi nälkäkään sillälailla vaivata! Ylihuomenna tosin nousee sekä kalorit että hiilarit, niin ei tarvitse nälkää nähdä sitten muutenkaan.

Mutta tällasta siis tänään. Buranaa naamaan ja kylmäpussi olkapäälle. Toivottavasti yöllä tulee uni.


Ei kommentteja: